BETER ADEMEN BASISTRAINING 

Tijdens deze eerste trainingsdag leer je de uitgangspunten van de methode ‘Beter ademen. Je ervaart de kracht van de methode en krijgt een nieuwe kijk op je ademhaling. Je gedachten komen tot rust, je voelt je lichaam levendiger worden en laat direct al wat spanning los.

Deze dag wordt zowel praktisch ervaren als theoretisch onderbouwd waarom ‘Beter ademen’ zo goed werkt. Je ontdekt hoe ‘Beter ademen’ zich verhoudt tot andere methodes en wat je kan doen in bijzondere situaties zoals bij angst, sport, studie of stress. Je leert begrijpen wat je doet en maakt je vervolgens het eerste deel van de methode eigen. Na de Basistraining ontvang je een digitale hand-out met daarin de oefeningen nog eens op een rij.

Om dit deel van de methode te integreren in je leven en ervoor te zorgen dat de beginnende ontlading beklijft, is het belangrijk dat je thuis of op het werk blijft oefenen. Daardoor kan je lichaam wennen aan de veranderingen. Niet alleen aan het ademen zelf, maar ook aan de vergrote zuurstoftoevoer naar je organen, de afvoer van afvalstoffen én de effecten die dat op je heeft. Slechts eenmaal tien of tweemaal vijf minuten oefenen per dag heeft al een positief effect.

 

DOEL

Het doel van de Methode ‘Beter ademen’ is het verhogen van je bewustzijn, loslaten van oude patronen en belemmeringen en worden wie je werkelijk bent. Om dat te bereiken werk je aan een adempatroon dat zorgt voor meer rust, ontspanning, gezondheid en energie. Een lage, rustige ademhaling in rust en een volledige ademhaling bij inspanning helpt je daar aan.

Tijdens de Basistraining of Basiscursus leer je hoe je jezelf tot rust brengt en spanning loslaat. Ook vergroot je je adembewustzijn. Na de training of cursus went je lichaam aan een nieuwe balans waardoor je makkelijker verder kunt met de volgende stap: de ‘Beter ademen Verdieping’. Daarin ga je de methode in z’n totaliteit ervaren.

“Beter ademen brengt je terug naar je natuur”

NIEUW – BASISCURSUS

In Zwolle en Utrecht kun je vanaf september 2018 de Basistraining ook als cursus volgen. Je vindt de data hieronder en in de agenda.

 

INFO 

BASISTRAINING
2019  I  vr 11-01 zwolle  |  za 19-01 Naaldwijk  |  vr 15-02 Utrecht
za 16-03 Zwolle  |  za 06-04 Utrecht  |  vr 17-05 Zwolle
vr 14-06 Utrecht  |  za 6-7 Zwolle  |  za 31-08 Zwolle

Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Prijs: € 160,- inclusief 21 % btw., lunch en hand-out.

 

Basis-combinatie
Wil je de Methode Beter ademen in zijn geheel leren kennen dan is het zinvol om de Basistraining en een Verdiepingsweekend beiden te volgen. Wanneer je je in één keer opgeeft voor beide activiteiten ontvang je een korting van € 25,-

CONTACT

X
X