CORONA
Beleid 

Praktische alternatieven

Nog niet ingeschreven maar wel belangstelling?
Ben je nog niet ingeschreven maar wil je wel de Methode Beter ademen® onderzoeken voor meer rust, energie, ontspanning en balans? Juist deze periode geeft jou daarvoor misschien de ruimte. Grijp daarom je kans en neem contact op met mij, Marleen, per mail of telefoon.

Sta je ingeschreven en vraag je je af wat nu?

• Kies een nieuwe datum voor je activiteit zodat we een plek voor je kunnen vrijhouden. Houd t.z.t hierbij onze berichtgeving na 1 juni in de gaten. Indien nodig en mogelijk kan ik later extra data inplannen.
• Je kunt je proces op gang brengen of houden via één op één op sessies, zowel bij mij thuis als via een online medium (Zoom, Skype, FaceTime, What’s App e.d.) Zowel dieptesessies als ademtrainingen werken ook via deze moderne middelen fantastisch.
• Ik houd je op de hoogte van de online trainingen die je via een link op de website, Facebook en Linked In kunt volgen.
De eerste daarvan: “Adem omlaag en weerstand omhoog” start komende week. Daarna komen follow ups, bv. over “Nek en schouders ontspannen” en “Nog méér voor het immuunsysteem”.
• De Opleidingsdagen gaan door via een online Zoom-meeting en worden later live ingehaald.

Ik hoop dat ook jij je in onze visie kunt vinden en ik je met bovenstaande mogelijkheden zo goed mogelijk tegemoet kom. Tevens vertrouw ik er op dat je je deelname in het Beter ademen® proces trouw wilt blijven. Ik zal je daarbij naar beste kunnen begeleiden.

 

Online training: “Adem omlaag, weerstand omhoog”

Wil je alvast starten met de online training? Deze is interessant voor zowel Beter ademen® kenners als voor onbekenden. Dit programma leert jou om meer rust en vertrouwen te ervaren en je afweersysteem positief te beïnvloeden. Je ontvangt 10 dagen achter elkaar korte video’s met ademoefeningen, uitleg en inspiratie om het beste uit deze onrustige tijd te halen.

 

X
X