CORONA
Beleid 

Natuurlijk nemen wij als Beter ademen Community verantwoordelijkheid voor de veiligheid en volgen we de richtlijnen van de overheid om verspreiding van het Coronavirus te beperken. Daarom gaan de groepstrainingen tot 1 juni a.s. niet door. Houd alsjeblieft voor daarna de berichtgeving in de gaten.

Sta je al ingeschreven dan kun je nieuwe data kiezen voor zowel de Basis- als Verdiepingstrainingen. Tot einde 2020 staan de mogelijkheden reeds online. Je kunt ook nu al een beroep op me doen via online ademclinics of individuele coaching.

Intakes en één op één coaching gaan, net als anders, gewoon door. Omdat Beter ademen® een landelijk bereik heeft, ben ik gewend om samen online de diepte in te gaan. Heb je adem- of levensvragen, bel me even om de mogelijkheden te bespreken.

Tot 28 april kun je inschrijven voor de gratis 10 daagse online training: “Adem omlaag, weerstand omhoog”.  Want juist in deze tijd is het belangrijk dat jij rust vindt en energiek en gezond blijft.

Online training: “Adem omlaag, weerstand omhoog”

Deze informatie is interessant voor zowel Beter ademen® kenners als voor onbekenden. Dit programma leert jou om meer rust en vertrouwen te ervaren en je afweersysteem positief te beïnvloeden. Je ontvangt 10 dagen achter elkaar 3 korte video’s met ademoefeningen, uitleg en inspiratie om het beste uit deze onrustige tijd te halen.

Wil je alvast starten om thuis kennis en vaardigheid op te doen? Je bent welkom om je in te schrijven.

 

X
X