CORONA
VISIE 

Groot leed, persoonlijke groei en nieuwe kansen… de Coronatijd lijkt alomvattend 

Juist deze tijd vraagt om innerlijke rust, basale gezondheid en frisse levensenergie. Iedereen is elke dag opnieuw zoekende, om deze periode zo harmonieus mogelijk in te vullen. Als je niet getroffen bent door groot leed, geeft deze Corana periode bij uitstek de mogelijkheden om oude patronen los te laten en iets nieuws in jezelf te vinden.

Dat komt ten eerste omdat de maatregelen veel bestaande structuren doorbreken. Geen handen of knuffels geven, thuiswerken, thuisonderwijs, lege schappen in de winkel en overvolle ziekenhuizen. Op zoek naar nieuwe structuren laten we het oude los en mag je opnieuw naar dingen te kijken. Je beslist binnen nieuwe kaders hoe jij het aanpakt en wat voor jou het beste voelt.

Ten tweede nemen emoties op dit moment een grotere plek in. Bijvoorbeeld angst voor ziekte, dood, verlies van inkomen of voldoende levensmiddelen. Maar ook verdriet rondom de overledenen die we niet eens het afscheidsritueel mogen geven zoals we dat wensen. In plaats van dat emoties naar de achtergrond worden geschoven, krijgen deze nu juist veel aandacht.

Ten derde trekken we naar binnen, letterlijk en figuurlijk. We proberen zowel de regels te volgen als onze intuïtie te vertrouwen over wat goed voor onszelf en onze dierbaren is. Minder weg, minder uitgaand en sterk met elkaar en onze eigen gevoelens geconfronteerd.

Dit alles versterkt ons bewustwordingsproces. We leren en realiseren ons plotseling vanalles, laten oude dingen los en pakken nieuwe kansen op. We worden immers allemaal gedwongen dicht bij onszelf te blijven en eigen keuzes te maken. Creatief en flexibel.
Ondanks alle leed, zal het vanuit deze waarneming ook een verrijkende periode zijn waarin we ons meer verbonden met onszelf en elkaar gaan voelen en de verbroedering groeit.

Samen met de 50 Beter ademen® coaches en trainers, sta ik voor natuurlijk adempatroon, dat jou helpt dicht bij jezelf te blijven en een goede gezondheid ondersteunt. Maar ook staan we voor het integreren van meer rust, vertrouwen, energie, liefde en plezier. Om de brug daarheen te slaan nodig ik je uit voor de gratis online trining, en te ervaren wat de adem voor jou kan betekenen.

Ik wens je veel geluk ondanks alles of dankzij alles.

Hartelijks,

Marleen

Praktische alternatieven

Nog niet ingeschreven maar wel belangstelling?
Ben je nog niet ingeschreven maar wil je wel de Methode Beter ademen® onderzoeken voor meer rust, energie, ontspanning en balans? Juist deze periode geeft jou daarvoor misschien de ruimte. Grijp daarom je kans en neem contact op met mij, Marleen, per mail of telefoon.

Sta je ingeschreven en vraag je je af wat nu?

• Kies een nieuwe datum voor je activiteit zodat we een plek voor je kunnen vrijhouden. Houd t.z.t hierbij onze berichtgeving na 1 juni in de gaten. Indien nodig en mogelijk kan ik later extra data inplannen.
• Je kunt je proces op gang brengen of houden via één op één op sessies, zowel bij mij thuis als via een online medium (Zoom, Skype, FaceTime, What’s App e.d.) Zowel dieptesessies als ademtrainingen werken ook via deze moderne middelen fantastisch.
• Ik houd je op de hoogte van de online trainingen die je via een link op de website, Facebook en Linked In kunt volgen.
De eerste daarvan: “Adem omlaag en weerstand omhoog” start komende week. Daarna komen follow ups, bv. over “Nek en schouders ontspannen” en “Nog méér voor het immuunsysteem”.
• De Opleidingsdagen gaan door via een online Zoom-meeting en worden later live ingehaald.

Ik hoop dat ook jij je in onze visie kunt vinden en ik je met bovenstaande mogelijkheden zo goed mogelijk tegemoet kom. Tevens vertrouw ik er op dat je je deelname in het Beter ademen® proces trouw wilt blijven. Ik zal je daarbij naar beste kunnen begeleiden.

Online training: “Adem omlaag, weerstand omhoog”
Wil je alvast starten met de online training? Deze is interessant voor zowel Beter ademen® kenners als voor onbekenden. Dit programma leert jou om meer rust en vertrouwen te ervaren en je afweersysteem positief te beïnvloeden. Je ontvangt 10 dagen achter elkaar korte video’s met ademoefeningen, uitleg en inspiratie om het beste uit deze onrustige tijd te halen.

Vanaf woensdag 25 maart kun je meedoen aan de gratis online training “Adem omlaag, weerstand omhoog”

Ik zie er naar uit je ontmoeten, in welke vorm dan ook.

Hartengroet,
Marleen

X
X