CURSUS
ZELFVERTROUWEN 
Je hebt last van steeds terugkerende gedachten zoals “kan ik het wel?” Of “ben ik wel goed genoeg?” Je slaat dicht als je met anderen praat en maalt achteraf over wat je had kunnen doen of zeggen. Je repeteert gesprekken in je hoofd, spreekt je gedachten niet uit, durft je gevoel niet te volgen of je bent voorzichtig uit angst anderen te kwetsen. Wat is er aan de hand? Waarom voel jij je zo oncomfortabel met jezelf?

Waarschijnlijk ben je vergeten wie je werkelijk bent. Je hebt je aangepast aan een omgeving die harder is dan jij bent. Omdat je je anders dan anderen voelt, lijk je niet okay. Kolder natuurlijk. Ook jij bent prachtig en meer dan de moeite waard.

Na de cursus geloof je weer in jezelf en in wat je doet. Je gebruikt je talenten, volgt je intuïtie en beweegt je weer spontaan en vrij. Je bent er voor anderen zónder leeg te lopen. Je kunt weer breeduit lachen en ontspannen in wat je doet. Je laat zien wie je bent.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De cursus Zelfvertrouwen is een krachtige mix van bewustwording, dieptesessies en adem-oefeningen. In een individueel traject van vijf tot tien sessies laat je de patronen los die jou het meest belemmeren. Je leert jezelf waarderen en bent trots op wie je bent.

Ontdek je mogelijkheden. Neem contact op voor een gratis kennismaking via 06-45874000 of het contactformulier om jouw specifieke situatie te onderzoeken.

TRAJECT 
Wil jij onderzoeken of de cursus zelfvertrouwen wat voor jou is?

Bel (06-45 87 40 00), mail of neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Je krijgt een nieuwe kijk op je situatie en ontdekt wat bij jou past.

In de training heb ik een veel beter beeld van mezelf gekregen. Ik heb mijn intuïtie teruggevonden en durf daar ook weer op te vertrouwen. Ik sta in mijn kracht.
Annelies Bultman

CONTACT