Basistraining Utrecht

202321okt10:0016:30Basistraining UtrechtEen nieuwe kijk op ademen en de basis van het Nieuwe Ademwerk® toepassen in je dagelijks leven.

Onderwerp

Het Nieuwe Ademwerk® – de Basistraining

Deze dag leert jou opnieuw ademen. De focus ligt op de fysieke kant van het Nieuwe Ademwerk. Je ervaart dat een nieuwe adembeweging effect heeft op de intensiteit en kwaliteit van je gedachtes, gevoelens en gedrag. Het kan zijn dat je je een stukje van je onderbewuste bewust wordt.
In de basistraining vind je je eigen wijsheid terug in kleine dingen. Word jij juist door elkaar geschud? Dan ontwikkel je op deze dag voldoende basis om dit te hanteren.
Prijs: € 200,- inclusief 21 % btw., lunch en instructiemateriaal.

Wil je gebruik maken van het Start Pakket (Basistraining + 2-daagse Verdieping), zodat je het Nieuwe Ademwerk in zijn geheel kunt ervaren (niet alleen fysiek maar op álle lagen), geef dan in het opmerkingenveld aan, aan welke 2-daagse Verdieping je wilt deelnemen. Je krijgt daarna – als je het wilt –  een diepgaand 1-op-1 gesprek met Marleen kado. Dit geeft je een nieuwe kijk op jezelf en je potentie & verlangens.

Meer

Tijd

zaterdag 21 oktober 10:00 - zaterdag 21 oktober 16:30

Locatie

Theaterhuis de Berenkuil

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk op dit moment.

Lukt het je toch niet om erbij te zijn?Aanmeldingstatus aanpassen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *