Beter ademen® Basistraining Vught

202313sep10:0016:30Beter ademen® Basistraining VughtEen nieuwe kijk op ademen en de basis van Beter ademen® toepassen in je dagelijks leven.

Onderwerp

BETER ADEMEN BASISTRAINING

Deze dag leert jou opnieuw ademen. De focus ligt op de fysieke kant van het Nieuwe Ademwerk. Je ervaart dat een nieuwe adembeweging effect heeft op de intensiteit en kwaliteit van je gedachtes, gevoelens en gedrag. Het kan zijn dat je je een stukje van je onderbewuste bewust wordt.
In de basistraining vind je je eigen wijsheid terug in kleine dingen. Word jij juist door elkaar geschud? Dan ontwikkel je op deze dag voldoende basis om dit te hanteren.
Prijs: € 200,- inclusief 21 % btw., lunch en instructiemateriaal.

Wil je gebruik maken van het Start Pakket (Basistraining + 2-daagse Verdieping), zodat je het Nieuwe Ademwerk in zijn geheel kunt ervaren (niet alleen fysiek maar op álle lagen), geef dan in het opmerkingenveld aan, aan welke 2-daagse Verdieping je wilt deelnemen. Je krijgt daarna – als je het wilt –  een diepgaand 1-op-1 gesprek met Marleen kado. Dit geeft je een nieuwe kijk op jezelf en je potentie & verlangens.

Meer

Tijd

woensdag 13 september 10:00 - woensdag 13 september 16:30

Locatie

Landgoed Bleijendijk - Vught

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk op dit moment.

Lukt het je toch niet om erbij te zijn?Aanmeldingstatus aanpassen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *