september, 2019

201927sep10:00 am4:00 pmBeter ademen Basistraining Zwolle (WACHTLIJST)Een nieuwe kijk op ademen en de basis van Beter ademen toepassen in je dagelijks leven.Lezing:Training

Wil je een nieuwe kijk op je ademhaling? Beter Ademen toepassen in je dagelijks leven? Deze dag leer jij je hoofd leegmaken. Bekijk de mogelijkheden >

Meer

Event details

BETER ADEMEN BASISTRAINING

Deze training is volgeboekt. Daarom is een extra Basistraininig ingepland op zaterdag 28 september. Als jou dat schikt, geef je daarvoor op. Mocht de datum je niet passen en de 27e wel, geef je dan toch op. Het kan zijn dat er in de komende tijd plaatsen vrijkomen. Geef je op en we laten je weten of er plek is. 

Een introductie in de Methode ‘Beter ademen’ waarbij je de krachtige werking ervan ervaart. Je wordt rustig en doet nieuwe energie op.

Je krijgt deze dag een nieuwe kijk op ademen en leert de basisprincipes van Beter ademen. Je ontdekt hoe een laag en rustig adempatroon ontstaat in rust, en een volledige ademhaling bij inspanning. Door de theoretische onderbouwing begrijp je ook wat je doet en waarom het zo’n goede invloed op je heeft.

Na de Basistraining ontvang je een hand-out in je mailbox. Marleen is bereikbaar voor persoonlijke vragen of hulp.

Prijs: € 160,- inclusief 21 % btw., lunch en hand out

 

Tijd

vrijdag 27 september 10:00 - vrijdag 27 september 16:00

Locatie

De Manifestatie

Emmastraat 7, 8011 AE, Zwolle

Aanmelden

Laat weten of je aanwezig bent

Ja

OpenPlaatsen zijn nog beschikbaar

Lukt het je toch niet om erbij te zijn?Aanmeldingstatus aanpassen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X