februari, 2021

202112feb10:00 pm4:30 pmEvent voorbijBeter ademen® Basistraining ZwolleEen nieuwe kijk op ademen en de basis van Beter ademen® toepassen in je dagelijks leven.Lezing:Training

Wil je een nieuwe kijk op je ademhaling? Beter Ademen toepassen in je dagelijks leven? Deze dag leer jij je hoofd leegmaken. Bekijk de mogelijkheden >

Onderwerp

BETER ADEMEN® BASISTRAINING

NB. Deze training is extra ingepland omdat de groepen kleiner zijn en deelnemers kunnen worden verspreid meerdere dagen.

Een introductie in de Methode ‘Beter ademen’ waarbij je de krachtige werking ervan ervaart. Je wordt rustig en doet nieuwe energie op.

Je krijgt deze dag een nieuwe kijk op ademen en leert de basisprincipes van Beter ademen kennen. Je ontdekt hoe een laag en rustig adempatroon ontstaat in rust, en een volledige ademhaling bij inspanning. Door de theoretische onderbouwing begrijp je ook wat je doet en waarom het zo’n goede invloed op je heeft.

Na de Basistraining ontvang je digitaal oefenmateriaal in je mailbox. Marleen is bereikbaar voor persoonlijke vragen of hulp.

Prijs: € 175,- inclusief 21 % btw., lunch, instructiemateriaal en individuele begeleiding.

Wil je de methode in zijn geheel ervaren met de innerlijke stilte, energie boost, spirituele ervaringen en bevrijdende effecten die dat tot gevolg heeft, boek dan ook een tweedaagse ‘Verdieping.

Voor een blijvende transformatie of het oplossen van een probleem dat al langere tijd speelt, (bv. vermoeidheid, slapen, hoofdpijn, zelfvertrouwen, emotionele balans) biedt het Verdiepingstraject uitkomst.
Boek een vrijblijvend intakegesprek om te ontdekken waar jouw potentie zit.

Meer

Tijd

vrijdag 12 februari 22:00 - vrijdag 12 februari 16:30

Locatie

Rebalancing Lokaal

Stokmeesterlaan 3

Aanmelden

Aanmelden is niet mogelijk op dit moment.

Lukt het je toch niet om erbij te zijn?Aanmeldingstatus aanpassen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X