EXECUTIVE
PROGRAMS 

Je leidt een organisatie en loopt vast. Je voelt de kracht uit jezelf wegebben. De verantwoordelijkheden drukken zwaar op je schouders. Het gemak van waaruit je vroeger werkte is verdwenen. Misschien ervaar je spanning in de interne relaties binnen de organisatie of heb je het gevoel dat je je passie verloren bent. Heeft deze aanhoudende stress een wissel op je gezondheid en welbevinden getrokken?

Er is momenteel een grote verscheidenheid aan coaches te vinden, maar de kwaliteiten die Marleen in zich verenigt vallen op door een grote eigenheid. Een authentieke persoonlijkheid, gecombineerd met een veelzijdig vakmanschap.

Jetty de Groot

REFLECTIE & BEZINNING —

In de Executive Programs laat je opgehoopte spanning los en ga je terug naar je essentie. Je reflecteert zorgvuldig en stapsgewijs op alle aspecten die stress hebben veroorzaakt en nog steeds doen. Via diepgaande gesprekken, wandelingen, fysieke en meditatieve oefeningen hervind je de balans en ontwikkel je een nieuwe kijk op jezelf en de realiteit. Op die manier hervind je een heldere focus en sta je weer krachtig en met plezier in je werk en het leven.

De locatie, frequentie en duur van het executive programma kies je naar eigen behoefte. Een vijfdaags traject in Nederland of Noorwegen is bijvoorbeeld bijzonder effectief om volledig tot de kern door te dringen. Je kunt je doelen echter ook bereiken in afzonderlijke sessies verspreid over een langere periode.

LOCATIE NOORWEGEN —

StoreVenn, is een traditioneel gebouwd houten huis. Het ligt op een schiereiland aan het prachtige, heldere meer Vråvatn in de provincie Telemark. De serene kracht van deze omgeving helpt je weer tot je kern te komen en de kracht van jouw unieke leiderschap te hervinden.

TRAJECT 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de Executive Program?

Bel (06-45 87 40 00), mail of neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Je krijgt een nieuwe kijk op je situatie en ontdekt wat bij jou past.

Marleen heeft een bijzonder talent als coach. Dankzij haar intelligentie en scherpe intuïtie raakt zij zowel de rationele als de emotionele kwaliteiten van ieder mens. Een ontmoeting met Marleen brengt daardoor helderheid en nieuw perspectief.

Jan Willem Bruins

CONTACT 

X
X