BETER ADEMEN BASISTRAINING 

Kom je hoofd leegmaken en laat spanning los.

Tijdens de Basistraining Beter ademen® leer je moeiteloos je gedachten loslaten. Je ontspant en komt tot rust. Misschien klinkt het gek, maar je kunt deze dag opnieuw leren ademen. Het gevolg daarvan is dat je meer ontspant en direct rustig wordt. Tevens helpt het jou om overdag al te herstellen van je inspanningen. Dit betekent dat je energieniveau langer op peil blijft.

Hardnekkig
Ook als je al jaren, bewust of onbewust, hyperventileert of paniekaanvallen hebt kun je in de basistraining weer opnieuw leren ademen. Dat wil zeggen dat je vanzelf laag en rustig ademt als je lekker op de bank zit. Maar ben je bijvoorbeeld flink aan het sporten, dan ga je automatisch naar een volledige ademhaling.

“Ik kon in de Basistraining direct mijn gedachten loslaten. Tegelijkertijd begon mijn hele lijf te tintelen.”

Theorie en praktijk
Wil je opnieuw leren ademen dan is het logisch dat je veel moet oefenen. Daarom is de Basistraining een echte praktijkdag. Het is echter ook fijn als je begrijpt waarom de Methode zo goed werkt. Om die reden gaan we ook in op de wetenschappelijke achtergrond van het ademen. Je ontdekt tevens hoe de benadering zich verhoudt tot andere methodes. Vervolgens ervaar je wat je kan doen in bijzondere situaties. Denk daarbij aan nervositeit, twijfel, malende gedachten loslaten of studeren bijvoorbeeld.

Wat kun je thuis doen?
Natuurlijk wil je ook thuis je hoofd leegmaken en goed blijven ademen. Om je daarbij te helpen ontvang je een digitale hand-out. Ook krijg je een podcast die je kunt gebruiken bij het oefenen. Daarmee leer je ook in je dagelijks leven je gedachten loslaten en je batterij op tijd weer opladen. Op deze manier integreer je de methode gemakkelijk in je leven.

“Tijdens de basistraining heb ik oprecht opnieuw leren ademen. Mijn angst voor hyperventilatie is verdwenen en kon ik zelfs een snelle ademoefening meedoen.”

 

DOEL

De Methode Beter ademen® is gericht op het verhogen van je bewustzijn, loslaten van belemmeringen en gewoon kunnen zijn wie je bent. Om dat te bereiken werk je aan een lage, rustige ademhaling in rust en een volledige ademhaling bij inspanning.

“Als je afvalstoffen sneller leert opruimen en zuurstof beter leert toevoeren, wordt je hoofd leegmaken een makkie.”

DOORBRAAK EN VERVOLG
Heb je in de Basistraining opnieuw leren ademen en smaakt dit naar meer? Dan kun je deze vaardigheden laten beklijven door middel van een Verdiepingstraining van 2 dagen. Hierin ervaar je de hele methode en stuur je de beginnersfouten bij.

Een werkelijke doorbraak bereik je met een Verdiepingstraject van 6 dagen. Loop je bijvoorbeeld al lang tegen dingen aan die je nu wel eens echt wilt oplossen dan is een gratis intake een fijne opstap naar mogelijke oplossingen.

“Het is mijn levensmissie jou ontspannen en in liefde te laten ademen. Ongeacht je situatie, levensverhaal of talloze mislukte pogingen.”
Marleen

 

 

INFO 
BASISTRAINING
2019  I  za 06-04 Utrecht  |  vr 17-05 Zwolle
vr 14-06 Utrecht  |  za 6-7 Zwolle  |  za 31-08 Utrecht | vr 20-09 Zwolle | za 12-10 Utrecht | za 16-11 Zwolle | vr 13-12 Utrecht

Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Prijs: € 160,- inclusief 21 % btw., lunch en hand-out.

 

Basis-combinatie
Wil je de Methode Beter ademen in zijn geheel leren kennen dan is het zinvol om de Basistraining en een Verdiepingsweekend beiden te volgen. Wanneer je je in één keer opgeeft voor beide activiteiten ontvang je een korting van € 25,-

CONTACT

X
X