persoonlijk
traject

Adem jezelf naar een lichter leven

Je hebt al veel gedaan om jezelf te ontwikkelen en meer uit je leven te halen. Toch voel je dat het nog beter kan. Dat je toch nog verlangt naar meer voldoening, innerlijke rust en diepe tevredenheid in jezelf. Misschien komt de gedachte ‘doe ik het wel goed?’ of ‘kan het leven niet iets gemakkelijker zijn?’ regelmatig in je op of zou je wel intenser willen genieten van alles wat er is. Kortom, je wilt lichter leven.

Het kan zijn dat het je niet lukt je inzichten ook werkelijk te belichamen. Je weet het wel, maar doe je het ook? Je gedraagt je net iets anders dan je zou willen en bouwt spanning op. Je piekert of je gevoel slingert je heen en weer. Waarschijnlijk zitten dan de restjes van oude ervaringen en patronen jou nog in de weg. Je wilt opruimen, iets doorbreken, en weer helemaal zijn wie jij ten diepste bent. Het Persoonlijk ontwikkeltraject voor een lichter leven brengt jou dit.

Begin met het loslaten van oude patronen en leef een Lichter leven.

WAT JE LEERT

 • Je gedachten tot rust brengen
 • Diepe rust en stilte ervaren in jezelf en je dagelijks leven
 • Op je gevoel vertrouwen en intuïtie volgen
 • Dicht bij jezelf blijven en staan voor wie jij ten diepste bent
 • Meer verbinding en fijner contact in je relaties
 • Lekker slapen, fris opstaan, energiek de dag in en tevreden in bed stappen

WAT HET OPLEVERT

 • Een kalm, laag adempatroon is je gewoonte waar je altijd naar terugkeert 
 • Je weet wat je wilt en voelt wie je ten diepste bent
 • Je haalt diepe voldoening uit je leven en ervaart dat alles goed is zoals het is
 • Je ervaart dat eventuele tegenslagen de bedoeling zijn
 • Je vindt richting in je leven en wat je nodig hebt komt op je pad
 • Je volgt je hart, voelt je verbonden en vrij vanbinnen
 • Je ervaart een lichter leven
Team Spirit gezocht? Beter ademen helpt optimaal (samen)werken In onze prestatiegerichte samenleving zijn we massaal hoger gaan ademen. Zeker als we het druk hebben of spanning ervaren, schiet de adembeweging makkelijk omhoog. Maar juist als je goed wilt presteren of op zoek bent naar saamhorigheid, werkt dit averechts. Een lage rustige ademhaling daarentegen, ontspant en versterkt de intuïtie. Maar ook verbetert de concentratie en is meer vriendelijkheid, vertrouwen en openheid een gevolg hiervan.
maak werk van je passie

DOELGERICHT

Jij maakt vooraf een lijst met alles wat je wilt bereiken. We stemmen af op de realiteit daarvan. Vervolgens sta ik samen met jou garant dat jij deze doelen ook daadwerkelijk bereikt. Je proces, waarin je een geleidelijke wedergeboorte ervaart, neemt ongeveer 6 – 9 maanden in beslag.

OPBOUW VAN HET TRAJECT

Het Persoonlijke Traject is een individueel ontwikkeltraject waarbij je zowel 3 diepgaande 1 op 1 dieptesessies volgt als drie weergaloze  Tweedaagse Verdiepingen. Deze onderdelen wisselen elkaar af zodat ze elkaar versterken en verdiepen. Je boekt zelf de data die jou het beste uitkomen. Daarnaast ben je van harte welkom deel te nemen aan de online Healing circles, zodat je de hele periode in verbinding blijft met jezelf en je proces.

Tijdens elke Tweedaagse Verdieping maak je een grote stap in je proces. De eerste keer maak je het oude los en ervaar je meer lichtheid. De tweede keer sta je met één been in het oude, en met het andere been in het nieuwe. De derde keer adem je voor wie je ten diepste bent en zie je jouw doelen gerealiseerd worden.

De 1 op 1 dieptesessies zijn bestemd om alle inzichten en losgelaten blokkades te plaatsen en het onderbewuste mee te nemen in het veranderingsproces. (Deze sessies kunnen ook regressies, systemisch werk, voice dialogue, psychosynthese e.d. bevatten en/of stap 8 van Het Nieuwe Ademwerk® e.d.)

Methode Beter ademen

‘Marleen van den Hout is mijn reddingsboei geweest. Al vanaf het moment dat ik haar voor het eerst sprak voelde ik, deze vrouw kan voor mij het verschil maken. Binnen no-time wist zij met de juiste vragen de wond bloot te leggen en mij te begeleiden naar heling. Ik had nooit kunnen dromen wat het Lichter leven Ontwikkeltraject voor mij heeft opgeleverd. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik sta weer in contact met wie ik ben. En ja, door de chaos van alledag laat ik me nog wel eens meevoeren, maar Marleen van den Hout gaf mij handvatten om elke keer weer terug bij mezelf te komen.’

Annic

Wil je jezelf verder ontwikkelen en positieve effecten ervaren? Onrust onder controle krijgen? Volg dan deze twee aaneengesloten verdiepingsdagen

PRAKTISCHE DETAILS

Kosten

Dit levensveranderende traject kost € 1.875 incl 21% btw. Het is mogelijk het bedrag in éën keer te voldoen of in termijnen te betalen.

Hiervoor krijg je:

 • 3x De Tweedaagse Verdieping (t.w.v. € 450/ keer)
 • 3x Individuele dieptesessie, eventuele regressie of systemisch werk
 • Een persoonlijke reis die doorwerkt in wie je bent en wat je doet, ofwel jouw gehele zijn
Data en locaties

Dieptesessies:

De drie individuele dieptesessies plannen we samen in, online of in Zwolle.

Verdiepingen:

De drie Tweedaagse Verdiepingen plan je op momenten die jou goed uitkomen. Deze vinden altijd plaats op een vrijdag en zaterdag in Dalfsen. De mogelijke data waaruit je kunt kiezen vind je op de pagina over de 2-daagse Verdiepingen.

Toelating

Na deelname aan een Basistraining en Tweedaagse Verdieping kan je instappen in het Persoonlijk Traject. Deze basis is nodig om meteen de diepte in te kunnen.

INFO 

Starten met het Persoonlijk Traject kan het hele jaar door. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende Verdiepingstrainingen.

”Als je blijft stilstaan, kom je niet vooruit.”

Start met een Basistraining én Tweedaagse Verdieping om te ervaren wat Het Nieuwe Ademwerk® voor je kan doen. Heb je de Basistraining al ervaren en twijfel je nog voor de volgende stap, neem contact op om te overleggen wat voor jou de beste weg is. 

CONTACT