persoonlijk
Ontwikkel
traject

Adem jezelf naar een Lichter leven

Je hebt al veel gedaan om jezelf te ontwikkelen en meer uit je leven te halen. Toch voel je dat het nog beter kan. Dat je toch nog verlangt naar meer voldoening, innerlijke rust en diepe tevredenheid in jezelf. Misschien komt de gedachte ‘doe ik het wel goed?’ of ‘kan het leven niet iets gemakkelijker zijn?’ regelmatig in je op of zou je wel intenser willen genieten van alles wat er is. Kortom, je wilt lichter leven.

Het kan zijn dat het je niet lukt je inzichten ook werkelijk te belichamen. Je weet het wel, maar doe je het ook? Je gedraagt je net iets anders dan je zou willen en bouwt spanning op. Je piekert of je gevoel slingert je heen en weer. Waarschijnlijk zitten dan de restjes van oude ervaringen en patronen jou nog in de weg. Je wilt opruimen, iets doorbreken, en weer helemaal zijn wie jij ten diepste bent. Het Persoonlijk Ontwikkeltraject voor een Lichter leven brengt jou dit.

De ervaring van…

”Marleen van den Hout is mijn reddingsboei geweest. Al vanaf het moment dat ik haar voor het eerst sprak voelde ik, deze vrouw kan voor mij het verschil maken. Binnen no-time wist zij met de juiste vragen de wond bloot te leggen en mij te begeleiden naar heling. Ik had nooit kunnen dromen wat het Lichter leven Ontwikkeltraject voor mij heeft opgeleverd. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik sta weer in contact met wie ik ben. En ja, door de chaos van alledag laat ik me nog wel eens meevoeren, maar Marleen van den Hout gaf mij handvatten om elke keer weer terug bij mezelf te komen, dankzij Beter ademen®.”
Anic

Wat leer je?

 • Je gedachten tot rust brengen
 • Diepe rust en stilte ervaren in jezelf en je dagelijks leven
 • Op je gevoel vertrouwen en intuïtie volgen
 • Dicht bij jezelf blijven en staan voor wie jij ten diepste bent
 • Meer verbinding en fijner contact in je relaties
 • Lekker slapen, fris opstaan, energiek de dag in en tevreden in bed stappen

Hoe werkt het?

Je volgt eerst de Beter ademen® Basistraining. Daarna boek je een gratis intake waarin je een nieuwe kijk op jezelf ontwikkelt en uitvindt wat er nodig is om je doelen te bereiken. Ook kijken we dan of het Persoonlijk Ontwikkeltraject bij je past, of dat een ander programma jou meer op het lijf geschreven is.

Het ontwikkeltraject is een individueel traject waarbij je zowel 3 diepgaande 1 op 1 sessies volgt als drie weergaloze Verdiepingstrainingen. Deze onderdelen wisselen elkaar af. Je boekt zelf de data die jou het beste uitkomen. Daarnaast nodig ik je uit deel te nemen aan de online Beter Ademen® Healing circles, zodat je de hele periode in verbinding blijft met jezelf en je proces.

Tijdens de Verdiepingstrainingen maak je een grote stap in je proces. De eerste keer maak je het oude los en ervaar je meer lichtheid. De tweede keer sta je met één been in het oude, en met het andere been in het nieuwe. De derde keer adem je voor wie je ten diepste bent en zie je jouw doelen gerealiseerd worden.

De 1 op 1 sessies zijn bestemd om alle inzichten en losgelaten blokkades te plaatsen en het onderbewuste mee te nemen in het veranderingsproces. (kan ook regressies, systemisch werk, voice dialogue, psychosynthese e.d. bevatten en stap 8 van de methode Beter admen® e.d.)

Dit proces waarin je een geleidelijke wedergeboorte ervaart, neemt ongeveer 6 – 9 maanden in beslag.

Wat investeer je?

Dit levensveranderende traject kost € 1.875 incl btw. Dit bedrag beslaat zowel de Verdiepingstrainingen, individuele begeleiding in dieptesessies, eventuele regressies of systemisch werk. Het is mogelijk het bedrag in delen te voldoen.

Jij maakt vooraf een lijst met alles wat je wilt bereiken. We stemmen af op de realiteit daarvan. Vervolgens sta ik samen met jou garant dat jij deze doelen ook daadwerkelijk bereikt.

 

Wat levert het op?

 • Je weet wat je wilt en voelt wie je ten diepste bent
 • Je haalt diepe voldoening uit je leven en ervaart dat alles goed is zoals het is
 • Je ervaart dat eventuele tegenslagen de bedoeling zijn
 • Je vindt richting in je leven en wat je nodig hebt komt op je pad
 • Je volgt je hart, voelt je verbonden en vrij vanbinnen
 • Je ervaart een lichter leven

INFO 

Begin met het loslaten van oude patronen en leef een Lichter leven. Starten met het persoonlijk Ontwikkeltraject kan het hele jaar door. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende Verdiepingstrainingen.

”Als je blijft stilstaan, kom je niet vooruit.”

Start met een Basistraining om te ervaren wat Beter ademen® voor je kan doen. Heb je de Basistraining al ervaren? Boek dan een gratis intake om te kijken of het Persoonlijk Ontwikkeltraject jou op het lijf geschreven is.

CONTACT