MASTERCLASS
COACHING & HEALING 

“Weet jij hoe eenvoudig coaching en healing kan zijn?”

Weet jij van binnen dat je coach of healer bent maar heb je nog weinig vlieguren gemaakt? Of ben je al langer actief maar wil je door-ontwikkelen? Wil je mensen helpen op jouw eigen, unieke manier? Dan is deze masterclass jou op het lijf geschreven.

Data: 27 – 31 mei 2018

Lees Joost zijn ervaring en het verslag van Marleen over de masterclass van 11-15 februari 2018

HOE? —

In een open en veilige ruimte nodigen we je uit de ballast van je ego en belemmerende overtuigingen op te lossen zodat je zelf in staat bent andere mensen te laten bloeien in hun eigen authenticiteit. Door middel van kringgesprekken ontdek je wat werkelijke transformatie betekent en wat de basis van het werk is.

Naast cognitieve overdracht gebruiken we ook non-cognitieve werkvormen. Je leert bijvoorbeeld werken met energetische velden, intuitie, de natuur, bijzondere ademoefeningen en andere helende technieken.

RESULTAAT

Na het volgen van de Masterclass Coaching en Healing (h)erken je jouw eigen specifieke vorm van coaching of healing en ga je daar in vertrouwen mee aan het werk. Je maakt diepgaand contact met anderen en brengt hun proces zorgvuldig op gang. Je voelt je vrij om aan de slag te gaan en weet ook hoe je jouw praktijk gestaag laat groeien.

DOOR WIE EN WAAR? —

De masterclass staat onder leiding van de coaches Marleen van den Hout, Sjef en Marie José Roymans, die vanuit hun hart werken om anderen te helpen hun ware zelf te zijn. Alle drie hebben jarenlang ervaring met het coachen en trainen van mensen.

Alle activiteiten vinden plaats in en om Casa Bisonte op een hoog-energetische locatie aan het Lago di Orta in Noord–Italie waar we al vele mensen een moment en een plek van duurzame rust hebben kunnen bieden.

We zullen met regelmaat buiten zijn en gebruik maken van alles wat het heldere meer en het oeroude terrein van Parco Luzzara ons te bieden hebben.

PRAKTISCH —

We willen iedereen die het goed kan gebruiken de kans geven om deel te nemen. Daarom vragen we jou zelf je reis (Easy Jet) te betalen en aan Stichting Bisonte de logies en maaltijden (€ 350,00) te vergoeden.

Naast de out of pocket kosten vragen we je om de trainers te waarderen via een bijdrage op basis van wat jij je kunt permitteren.

In bijzondere situaties kan Stichting Bisonte ook voor de basiskosten bijspringen.

MASTERCLASS 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de Masterclass? Neem contact op met mij, Sjef of Marie José.

Marleen 06 45 87 40 00 of mail@marleenvandenhout.nl
Sjef 06 51 29 81 14 of s.roymans@gmail.com
Marie José 06 50 20 35 60 of info@marie-jose.biz

CONTACT 

X
X