BETER ADEMEN®
RETRAITE

3 – 8 april 2023Retraite centrum ’t Zonnehuis, Loenen

ADEMEN TOT IN DE ZIEL

Ga mee de diepte in en kom genieten. In deze retraite maakt twijfel plaats voor vertrouwen en wordt onrust stap voor stap afgepeld om harmonie te vinden. Je komt tot diepe ontspanning en innerlijke rust.

Hierdoor sta je weer in verbinding met wie jij te diepste bent. Er ontvouwt zich een heldere koers in je leven, verdiept het contact in je relaties en ben je afgestemd op je omgeving zonder jezelf te verliezen. Je weet hoe je verder wilt in je leven en hoe je dit het beste aanpakt.

Onze potentie is onmetelijk groot. Hoe dieper je ontspant, des te meer er uit jou tevoorschijn komt.

Natuurlijke kracht
Als je graag voluit in je natuurlijke kracht en talenten wilt staan, kom dan meedoen. Deze week is zowel geschikt voor professionals als voor mensen die een belangrijke stap in hun eigen ontwikkeling willen maken. Het is prettig als je op persoonlijk vlak al wat voorwerk hebt gedaan.

WAT DOE JE?

 • Adem- en lichaamswerk, meditatie, gronden en bewegen
 • Waarnemen, vragen, luisteren, doorgaan en doorgronden
 • Werken met energie, beelden, intenties en intuïtie
 • Chillen, vuur maken, wandelen, lekker eten

WAT LEER JE?

 • Het hoofd tot rust en lichaam in ontspanning brengen 
 • Levensenergie opwekken en liefde laten stromen
 • Jezelf doorzien en versimpelen
 • Non verbaal waarnemen en helpen helen
 • De kwaliteiten van de Masterclass verbinden met het dagelijks leven

WAAR?

Op deze mooie, rustige plek op de Veluwe, omringd door weiland, bos en watervalletje vanuit Nederlands bronwater.

Retraite centrum ’t Zonnehuis, Loenen

Beekbergerweg 25, 7371 EV Loenen

 

DATA

3 – 8 april 2023

 

maandag 11.30 – zaterdag 14.00 uur

”Heel blij ben ik dat Marleen met haar methode beter ademen op mijn pad is gekomen. In een jaar tijd heb ik zo’n mooie persoonlijke groei en ontwikkeling mogen maken. Ik sta altijd nog versteld wat de adem hierin voor cruciale rol speelt. Het heeft mij dichter bij mijn eigen waarheid gebracht, ik voel beter wie ik zelf écht ben. Zo fijn om vanuit die basis verder te ontwikkelen.

Inmiddels heb ik zelf de opleiding tot ademcoach afgerond. Ik mag zelf anderen begeleiden op hetzelfde pad, daar word ik extra blij van.”

Rinske de Jong

VOOR WIE?

 • Verlang je naar meer innerlijke vrijheid en natuurlijke kracht?
 • Werk je graag met ademhaling, energie en beweging?
 • Boeit de taal van het lichaam en het onderbewuste jou?
 • Wil jij je werk of praktijk een boost geven? Nieuwe keuzes maken, je talenten versterken of verrast worden door je helende vermogens?

Resoneer je positief op één of meer van bovenstaande vragen, dan is deze Retraite jou op het lijf geschreven.

COMPLEET TRANSFORMATIE PROCES

In Nederland kun je de Opleiding Methode Beter ademen® volgen. Deze opleiding leert je in de eerste plaats anderen naar meer rust, energie en harmonie begeleiden. Bovendien ontdek je snelwegen om het zelfhelend vermogen, de intuïtie en introspectie op gang te brengen. De Adem- en transformatieretraite accentueert daarentegen transformatie- en helingstechnieken op bewust en vooral ook onderbewust niveau.

Door met het lichaam te werken, word je bewust van het onderbewuste. Door vervolgens het onderbewuste te verlichten, ervaar jij (weer) wie je van nature bent.

De Opleiding en Retraite staan op zichzelf. Ze vullen elkaar prachtig aan en zijn los van elkaar te volgen.

De Retraite heb ik gevolgd als aanvulling op de opleiding Methode Beter Ademen. Een week VOOR mijzelf en werken AAN mijzelf. Samen met een mooie groep mensen maakte ik in korte tijd grote stappen. Met ademtechnieken, gesprekken, dansen, zwemmen, transformatie oefeningen en zelfreflectie kom je op lagen waar je niet bewust van bent. Na deze week ben je en voel je je een ander mens en weet je waar je kracht ligt en hoe je anders in je leven kan staan.

Als ademtrainer is de Retraite een verdieping van de geleerde technieken en een eye opener wat er allemaal mogelijk is. Maar zonder opleiding gevolgd te hebben is dit een mooi cadeau wat je jezelf kan geven. Los van alle dagelijkse beslommeringen krijg je antwoorden op vragen en verlies je blokkades waarvan je misschien niet eens wist dat je die had.

De mooie locatie en omgeving van Terra Nova, het heerlijke eten en de geweldige kunde van Marleen maken dat ik zeker zo’n week nog een keer zou kunnen doen. Want je bent nooit uitgeleerd over jezelf.

Debby Rummens

OVER MARLEEN

Heb je eerder met Marleen gewerkt dan weet je dat zij met haar eigen, originele technieken direct naar de essentie gaat. Haar werkstijl is licht en gracieus. Marleen ontwikkelde de methode De Methode Beter ademen® als een volledige transformatie- en helingsmethode. Het is een snelweg naar innerlijke rust en zelfrealisatie. Zij is ervaringsdeskundige en weet het werk te koppelen met je dagelijkse leven. Na 25 jaar in het vak heeft Marleen niet alleen duizenden mensen getraind in de methode Beter ademen®, maar ook honderden mensen begeleid in een waarachtig transformatieproces.

VOORBEREIDING

Voorafgaand aan de retraite nodigt Marleen je uit om samen naar je doelen, verwachtingen en achtergrond te kijken. Bel of mail Marleen voor een intake.

INVESTERING

Deze Retraite kost € 1.775,- incl. 21 % btw.  Naast je verblijf op deze fijne plek met heerlijke maaltijden krijg je hiervoor nieuwe kennis en vaardigheden, een bijzonder en diepgaand transformatieproces en zorgvuldige nazorg. Om deze retraite ook mogelijk te maken voor mensen met een laag inkomen, zijn er twee plaatsen beschikbaar voor € 875,- Dit bedrag kan in kleine delen worden voldaan.  In overleg met Marleen kun je hier gebruik van maken.

Het bedrag is inclusief: 

 • 5 daagse training
 • 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer (toeslag éénpersoonskamer € 100,-)
 • Heerlijke Ayurvedische maaltijden (vegetarisch)
 • Gebruik van alle faciliteiten (incl. linnengoed)

 

MEER INFORMATIE? 
Heb je interesse in dit programma? Leg dan contact met Marleen via 06-45874000, of het contactformulier hiernaast.

 

 

CONTACT