OVER
ADEM ACADEMIE NEDERLAND
Gezondheid en geluk ervaren kan eenvoudig zijn

Het doet pijn om zoveel mensen zo te zien worstelen met het leven. Terwijl het zo eenvoudig anders kan. Die pijn is onze drive. We zijn ervan overtuigd dat we er collectief aan toe zijn om van binnenuit gezondheid en geluk te ervaren. Gezond en gelukkig te ZIJN, ongeacht wat je overkomt of overkomen is. En dat de adem de meest eenvoudige en directe weg is om daar te komen. 

We nodigen je uit in contact te komen met je meest waarachtige zelf en van daaruit van betekenis te zijn voor jezelf en je omgeving. We geloven dat dat is wat jij nodig hebt, wij nodig hebben en wat de wereld nodig heeft. Dat voelen we niet alleen, dat weten we. We brengen een stukje hemel op aarde. Dát is de reden van ons bestaan. 

WAT WE JE BIEDEN

Je bent op deze site beland omdat je fysieke klachten hebt of jezelf op welke laag dan ook wilt ontwikkelen . Dat kan op persoonlijk of op professioneel vlak zijn. Daarin kan de adem en Adem Academie Nederland je begeleiden. We leren je hoe je de regie terugkrijgt over jezelf en je leven, en hoe je volledig tot je recht komt. Je leeft weer zoals je bedoeld bent en ervaart dat het pad wat je bewandelt helemaal voor jou bestemd is.

Adem Academie Nederland is als een betrouwbare bron, opgericht om de adem- en levenswijsheid van Marleen van den Hout  te delen met jou. De ademwijze die we op de academie inzetten ligt in lijn met de actuele wetenschappelijke kennis op dit vlak. Je kunt hierover meer lezen in het boek Start vandaag met ademen. Alle programma’s zijn zorgvuldig onderzocht, onderbouwd, doordacht, doorontwikkeld en altijd ook door Marleen doorleefd.

 

BEGIN BIJ DE BASIS

 

De programma’s waaruit je kunt kiezen zijn allen gebaseerd op Het Nieuwe Ademwerk® en lopen van Beter ademen (vooral fysiek) tot Ademen tot in je ziel (op alle bestaanslagen). Het aanbod is diepgaand en heeft impact op alle facetten van je bestaan. Wat je ervaart is nieuw en verrassend, en daarom bijna niet in woorden te vatten. Je komt zo snel en makkelijk bij je innerlijke rust en ware zelf, dat je het moet ervaren om te weten wat het is.

Live Aanbod 

 

Basistraining

2-daagse Verdieping

6-daagse Retraite

Opleiding

Persoonlijk Traject 

Kennismaken 

 

Gratis online Healing Circle

Boeken

Telefonisch afstemmingsgesprek (20 minuten)

Lezing of workshop op locatie

ONZE BELOFTE AAN JOU

 

Ik zie je en wil je zien


Ik wil je gids zijn om te worden wie je bent


Ik wil alles wat ik weet met je delen om dit te bereiken.


Ik ben er voor je en streef ernaar dat je me niet meer nodig hebt.

HOE WE WERkEN

​​We leren je hoe je je adem laat zakken, je hart opent, dichter bij jezelf komt, je bewustzijn verhoogt en hoe je kunt zijn met het onbekende; het nieuwe dat je zoekt maar nog niet kent. Je ontdekt hoe je jezelf reguleert, bevrijdt en heelt van onderaf en van binnenuit. Vanuit jouw eigen veiligheid kom en blijf je in balans en krijg je grip op je leven. We werken met eenvoudig toepasbare instructies en aanwijzingen, vanuit je lichaam.

We nemen je mee op avontuur. Je weet niet wat er komen gaat maar het is wel fijn,  leerzaam en groeizaam. Elk proces begint bij je gevoel, dat je leert laag voor laag te doorleven. Je wordt je steeds meer bewust van wat er allemaal in je leeft en je ziet en begrijpt pas achterf wat je hebt gedaan. De ratio is je sluitpost. Je leert transparant te zijn naar jezelf in alle opzichten en zonder oordeel te zijn met wat zich aandient. We werken van mens tot mens, van hart tot hart en onderbuik tot onderbuik. We wijzen je de weg en laten je de ademwijsheid ervaren op alle lagen van je bestaan.

VOOR JA-ZEGGERS

Adem Academie Nederland is er voor de JA-zeggers tegen zichzelf. Wij zijn er voor jou als je gelooft dat gezondheid en geluk ook voor jou is weggelegd. Je bent welkom als je voelt dat jij dat zelf kunt bereiken, ook al weet je nog niet hoe. Binnen de Adem Academie zeg jij ja tegen je ware zelf. Je kiest voor zelfheling, een nieuw leven en een nieuwe toekomst. Al voel je maar voor 0,01 procent dat het mogelijk is.

We zijn niet het juiste adres voor jou als je de hoop hebt opgegeven, als je niet meer gelooft dat je zelf het tij kan keren. Wij lossen geen problemen voor je op, we wijzen je wel de weg hoe jij weer helemaal blij kunt zijn met jezelf en gelooft in wie je bent.

Wil jij de veiligheid in jezelf hervinden? Wil je fundamenteel meer rust in je leven? Voel je ergens diep vanbinnen dat dit je volgende stap is? Wees welkom!

GEZOND EN GELUKKIG ZIJN, JE KUNT HET ZELF