MARLEENS NETWERK

Iedereen heeft zo zijn eigen wijsheid en expertise. Daarom werk ik graag samen met partners en collega’s in aangrenzende vakgebieden. Bijvoorbeeld voor vragen over voeding, beweging, jongeren, ouderen, sporten, energie, gezonde ogen, gezonde benen en nog veel meer kun je bij me terecht. Er is vaak wel iemand in mijn buurt die jou kan helpen.

PARTNERS EN COLLEGA’S

ROBERT BRIDGEMAN

In de Bridgemanmethode komen niet alleen verstand en gevoel bij elkaar, maar ook lichaam en ziel. Spiritueel met beide benen op de grond.

Nadat ik alle Bridgeman opleidingen had gevolgd stroomde ik door als mentor en trainer. We werkten vijf jaar intensief samen waarin ik het gedachtegoed leerde doorleven. Als kers op de taart schreven we samen het boek Start vandaag met ademen.

Als jij spirituele ontwikkeling zoekt verdiep je dan eens in de inzichten en werkwijzen die Robert ontwikkelt. Dat kan gemakkelijk via zijn online programma’s.

SJEF ROYMANS EN MARIE JOSÉ WALHOF

Wil jij in liefde en openheid worden gesteund? Sjef en Marie Jose zijn er voor je. Ooit leidde ik hen op tot coaches, nu coachen zij ook mij. Met ongekende warmte, veiligheid en diepgang.

Binnen de Stichting Bisonte organiseren zij op hun bijzondere plek aan het Lago di Orte in Italië, projecten die mensen verwarmen en de wereld mooier maken.

Samen met Sjef en Marie José begeleid ik in Italië de bijzondere Masterclasses “Weet jij hoe eenvoudig coaching en healing” kan zijn.   www.bisonte.eu

MARIEKE KOESVELD

Marieke is ademtrainer en volgde daarin vele opleidingen. Ook kwam zij Beter ademen en ontwikkelde zij zich tot een nog sterkere coach en ademtrainer. In al haar mildheid neemt zij je vakkundig mee om je te openen en je doelen te bereiken.

Utrecht.  www.hollandseindianen.nl

DOUWE VAN DEN BERG

Douwe is jong, eigenzinnig en vakkundig. Hij is expert in vechtsporten, koude-training en ademhaling. Ook Wim Hof trainer. Douwe kwam ook Beter ademen en volgde de opleiding. Zijn missie is om jou beter te laten voelen, je lichaam de baas te zijn en zelfstandig je weg te gaan.

Groningen. www.thecoolway.nl

 

JAN VANHOMMERIG

Jan helpt mensen als sportman, masseur en ademtrainer. Hij neemt je mee naar buiten, leert je natuurlijk hardlopen, gezond sporten en ondersteunt je totale vitaliteit. Jan is ervaren en breidde zijn tools ook nog eens uit met Beter ademen.  Word weer sterk met Jan.

Zwolle. www.sadardiri.nl

 

X
X