Online of

live  

Vliegen de muren je aan, ben je onrustig, kun je niet voluit genieten, zit je adem te hoog of je energie te laag? Spelen langdurige klachten extra op?

Neem contact op om af te stemmen welke stappen je zou kunnen ondernemen. Samen ontwikkelen we nieuw inzicht, overzicht en uitzicht op je situatie.

Ook als de adem je niet lekker zit of benauwdheid, astma, bronchitis of sinusitus opspeelt kun je bellen of mailen om te kijken waar de bottleneck en de oplossing zit. 

Lichter Leven Clinic  

Een korte serie individuele sessies, van huis tot huis, die je dagelijks leven upgraden. 

Lichter leven. Ontspannen en genieten. Meer geduld, ruimte en plezier ervaren. Waarachtige keuzes maken, goed slapen en weten wat je echt wilt. Dat is wat de online of live clinic voor jou kan betekenen.

Deze bewogen tijd waarin de wereld op zijn kop staat, agressie opspeelt en (long) covid geregeld voorkomt worden vaste structuren doorbroken. Dat vraagt een her-eiking, nieuwe ankers in jezelf om op te vertrouwen en keuzes die jouw leven opnieuw vorm geven. Juist vanuit de chaos komen mogelijkheden bovendrijven.

Dus, zoek je een nieuwe koers in je leven, rust in de drukte, orde in de choas, gronding in plaats van overprikkeling, een betere nachtrust? Dan is dit het juiste moment om het tij te keren. Neem contact met me op voor een orienterend gesprek. 

We kijken samen wat er nodig is om weer in je natuurlijke kracht te staan.

Beter ademen® Clinic

Een korte serie individuele sessies van huis tot huis voor een gezond adempatroon, meer rust, ontspanning en energie.

Heb je al lang last van je adem? Voel je dat je te hoog, te snel ademt, benauwd bent of naar adem hapt? Vliegt het je aan of houd je je adem vast? Denk jij of anderen dat je hyperventileert? 

Adem is leven. We kunnen geen 2 minuten zonder. De manier waarop je ademt is de manier waarop je leeft. Rustig ademen maakt kalm en volledig ademen geeft energie. Laag ademen maakt je hoofd leeg, lichaam gezond en brengt jou bij je diepe weten. Hoe hardnekkig je oude adempatroon ook lijkt, samen bereiken we een verrassend resultaat. 

Haal meer uit jezelf. Vind meer rust en energie.
Mail of bel voor een orienterend gesprek en gratis intake.

De sessies met Marleen hebben mij in korte veel gebracht. Na elke keer veranderde er wat en het was echt ook vaak ontroerend. Het voelde ook echt licht. Er is veel meer harmonie in ons gezin ontstaan en ik durf ook tijd voor mezelf te nemen. Ik laat me ook niet meer gek maken en weet nu pas echt wat ik wil, waardoor mijn werk ook weer interessanter is geworden. ....  Dank je wel voor de fijne begeleiding.

Angelique

BETER ADEMEN® GROEPSCLINIC

Ben je op zoek naar inspiratie of meer vitaliteit binnen de organisatie, dan is een Beter ademen® Clinic een goede optie.  Ook de actieve lezingen ‘Goed slapen, fris wakker bieden nieuwe inzichten en originele technieken om fit en energiek aan het werk te zijn.