Online 

clinics  

Deze bijzondere quarantaine-tijd is voor de één heerlijk terwijl de ander een in een gat valt, overprikkeld raakt of met zichzelf geconfronteerd wordt.  

Vliegen de muren je aan, kun je niet voluit genieten, zit je adem te hoog of je energie te laag? Spelen langdurige klachten extra op? Neem contact op voor een gratis intake. Samen ontwikkelen we nieuw inzicht, overzicht en uitzicht op je situatie.

Maar ook als de adem je niet lekker zit, de adem vast houdt, of benauwdheid, astma, bronchitis of sinusitus opspeelt kun je bellen of mailen om te kijken waar de bottleneck en de oplossing zit. 

Lichter Leven Clinic  

Een korte serie individuele sessies, van huis tot huis, die je dagelijks leven upgraden. 

Lichter leven. Ontspannen en genieten. Meer geduld, ruimte en plezier ervaren. Waarachtige keuzes maken, goed slapen en weten wat je echt wilt. Dat is wat de Quarantaine Clinic voor jou kan betekenen.

Deze bijzondere tijd biedt zo veel mooie mogelijkheden, maar misschien is voor jou juist het huis te klein, werk of gezin te druk of loop je tegen jezelf aan. Misschien slaap je slecht, doen nek en schouders pijn, ben je vermoeid, geïrriteerd of weet je niet meer wat je wilt. 

In dat geval kan dit het juiste moment  zijn om het tij te keren. Neem contact met me op voor een gratis intake. We kijken samen wat er nodig is om weer in je natuurlijke kracht te staan.

Haal meer uit de quarantaine. Vind meer rust, vrijheid en betekenis

 

Beter ademen® Clinic

Een korte serie individuele sessies van huis tot huis voor een gezond adempatroon, meer rust, ontspanning en energie.

Heb je al lang last van je adem? Voel je dat je te hoog, te snel ademt, benauwd bent of naar adem hapt? Vliegt het je aan of houd je je adem vast? Denk jij of anderen dat je hyperventileert? 

Adem is leven. We kunnen geen 2 minuten zonder. De manier waarop je ademt is de manier waarop je leeft. Rustig ademen maakt kalm en volledig ademen geeft energie. Laag ademen maakt je hoofd leeg, lichaam gezond en brengt jou bij je diepe weten. Hoe hardnekkig je oude adempatroon ook lijkt, ik sta in voor een verrassend resultaat. 

Haal meer uit de quarantaine. Vind meer rust en energie.
Mail of bel voor een gratis intake.

Beter ademen is tevens geschikt voor groepssessies en 

De sessies met Marleen hebben mij in korte veel gebracht. Na elke keer veranderde er wat en het was echt ook vaak ontroerend. Het voelde ook echt licht. Er is veel meer harmonie in ons gezin ontstaan en ik durf ook tijd voor mezelf te nemen. Ik laat me ook niet meer gek maken en weet nu pas echt wat ik wil, waardoor mijn werk ook weer interessanter is geworden. ....  Dank je wel voor de fijne begeleiding.

Angelique

BETER ADEMEN® GROEPSCLINIC

Ben je op zoek naar inspiratie of meer vitaliteit binnen de organisatie, dan zijn Beter ademen® Clinics een goede optie.  Ook de actieve lezingen ‘Goed slapen, fris wakker bieden nieuwe inzichten en originele technieken om fit en energiek aan het werk te zijn.  

X
X