TEAM
TRAININGEN 

Beter ademen helpt optimaal (samen)werken

In onze prestatiegerichte samenleving zijn we massaal hoger gaan ademen. Zeker als we het druk hebben of spanning ervaren, schiet de adembeweging makkelijk omhoog. Maar juist als je goed wilt presteren of op zoek bent naar saamhorigheid, werkt dit averechts. Een lage rustige ademhaling daarentegen, ontspant en versterkt de intuïtie. Maar ook verbetert de concentratie en is meer vriendelijkheid, vertrouwen en openheid een gevolg hiervan.

Heeft het team veel hooi op de vork of staat het voor complexe vraagstukken, dan willen we dat iedereen extra helder en energiek is. De ademhaling kan daarbij helpen en maakt het mogelijk in enkele minuten (weer) helemaal scherp en fit te zijn. Goed voor de team spirit, goed voor elke speler in het werkveld.

Er is momenteel een grote verscheidenheid aan trainers te vinden, maar de kwaliteiten die Marleen in zich verenigt vallen op door een grote eigenheid. Een authentieke persoonlijkheid, gecombineerd met een veelzijdig vakmanschap.
Jetty de Groot, Master of Education

 

Jetty de Groot, master of education

METHODE BETER ADEMEN® —

Tijdens teamtrainingen worden de deelnemers meegenomen in de werking van de Methode Beter ademen®. Dit is zowel een ademhalings- als een bewustwordingsmethode om meer rust, ontspanning, gezondheid en geluk te ervaren en persoonlijke kracht te ontwikkelen.
De oefeningen leiden niet alleen naar een optimaal adempatroon achter de desktop, in overleg of bij fysieke inspanning. Tevens helpt de methode stress of belemmerende gewoontes, gedachtes of gevoelens te doorbreken. De oefeningen brengen innerlijke rust, een heldere geest en geven nieuwe energie. Zij halen het goede in de mens naar boven.

“Een goede team spirit maakt mensen beter.”

OP MAAT GEMAAKT —

In de teamtrainingen wordt de succesformule van de Methode beter ademen gevolgd. Toch wordt het programma nauwgezet op elke situatie en elke groep afgestemd. Dit gebeurt ten eerste door de inhoud te koppelen aan thema’s die spelen in het team of de organisatie. Ten tweede speelt de (adem)conditie van de deelnemers een rol in hoe het programma vorm krijgt. Ten derde geeft ook de groepsgrootte en de tijd die we samen te besteden hebben kleur aan de inhoud. Maar hoe dan ook, altijd zal een dergelijke training bijdragen aan een goede team spirit, fijne onderlinge samenwerking en helderheid van geest.

Praktisch
Een teamtraining is toepasbaar op een groepsgrootte van 3 – 300 mensen en kan in duur variëren van 2 uur tot een hele dag. Marleen geeft deze trainingen altijd zelf. Vooraf worden met haar de doelen doorgesproken en zij zorgt vervolgens dat die ook worden bereikt. Afhankelijk van het aantal deelnemers neemt Marleen versterking mee zodat elke deelnemer de methode op de goede manier leert toepassen.

INFORMATIE 

Hebben de Teamtrainingen je interesse gewekt, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via 06-45874000 (Marleen) of per mail waarin je telefoonnummer is vermeld om gebeld te worden.

Marleen heeft een bijzonder talent als trainer en coach. Dankzij haar intelligentie en scherpe intuïtie raakt zij zowel de rationele als de emotionele kwaliteiten van ieder mens. Een training met Marleen brengt daardoor helderheid en nieuw perspectief.
Jan Willem Bruins

Jan Willem Bruins

CONTACT 

X
X