VITALITEIT 
IN BEDRIJF 

Gezonde medewerkers en een vriendelijke bedrijfscultuur wil toch iedereen?

Hebben medewerkers veel hooi op de vork of staan zij voor complexe vraagstukken, dan willen we dat iedereen lekker helder en energiek is. De ademhaling kan daarbij helpen en maakt het mogelijk in enkele minuten (weer) helemaal scherp en fit te zijn. Goed voor de bedrijfscultuur, goed voor gezonde medewerkers.

In onze prestatiegerichte samenleving zijn we echter massaal ‘onhandig’ gaan ademen. Als we het druk hebben of spanning ervaren, schiet de adembeweging bijvoorbeeld omhoog. Maar juist als je goed wilt presteren of op zoek bent naar saamhorigheid, werkt dit averechts. Een lage rustige ademhaling daarentegen, ontspant en versterkt de intuïtie. Maar ook verbetert de concentratie hierdoor en groeit het  vertrouwen, de openheid en vriendelijkheid van de spelers in het werkveld.

 

Er is momenteel een grote verscheidenheid aan trainers te vinden, maar de kwaliteiten die Marleen in zich verenigt vallen op door een grote eigenheid. Een authentieke persoonlijkheid, gecombineerd met een veelzijdig vakmanschap.

– Jetty de Groot, Master of Education

Jetty de Groot, master of education

Workshops & Trainingen —

De Methode Beter ademen® is een adem- en bewustzijnsmethode die positieve invloed heeft op je gezondheid en geluk. Via praktische hanvaten kun je direct meer rust, helderheid en energie opwekken. Ook veel voorkomende stressklachten zoals slecht slapen, migraine, nek- en schouderpijn, overprikkeling, faalangst of hyperventilatie worden door Beter ademen® positief beinvloed. 

Stoïcijns doorwerken en vervolgens thuis uit de slof schieten, is een teken dat je uit balans bent.

Tijdens workshops of trainingen wordt op heledere en vernieuwende wijze geanalyseerd hoe een gezonde balans en meer vitaliteit ontstaat. Vervolgens worden de deelnemers meegenomen in de Methode Beter ademen® om te leren hoe je jezelf tot rust bengt en op een gezonde wijze aanstuurt.

Een gezonde bedrijfscultuur maakt mensen beter.

OP MAAT GEMAAKT —

Beter ademen® zet je in voor meer ontspanning en houd je in balans achter de pc, in vergadering of bij actieve inspanning.

Het programma van een workshop of training wordt nauwgezet op elke situatie en groep afgestemd. Dit gebeurt door de inhoud te koppelen aan thema’s die spelen in de organisatie of bedrijfscultuur.

Gezonde medewerkers maken de organisatie vitaal

Praktisch
Workshops en trainingen zijn toepasbaar op een groepsgrootte van 3 – 300 mensen en kan in duur variëren van 2 uur tot een hele dag. Marleen geeft deze trainingen altijd zelf. Vooraf worden met haar de doelen doorgesproken en zij zorgt vervolgens dat die ook worden bereikt.

INFORMATIE 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via 06-45874000 (Marleen) of per mail

Marleen heeft een bijzonder talent als trainer en coach. Dankzij haar intelligentie en scherpe intuïtie raakt zij zowel de rationele als de emotionele kwaliteiten van ieder mens. Een training met Marleen brengt daardoor helderheid en nieuw perspectief.


– Jan Willem Bruins

Jan Willem Bruins

CONTACT 

X
X