MAAK WERK
VAN JE PASSIE 

Loop je al een tijdje rond met de vraag “wat wil ik?”, “wie ben ik?” en “waar ben ik werkelijk goed in”?

Deze vragen kun je op meerdere lagen onderzoeken. Natuurlijk kun je hiervoor tests en analyses doen, moodboards maken en uit de kleine dingen die je leuk vindt afleiden wat bij je past. Maar brengt dit je ook bij een diep weten over wie je werkelijk bent en wat je te doen hebt op deze aardkloot?

Je voelt het, weet het en doet het.

Het traject Maak werk van je passie brengt jou via adem, gesprek, bewuste en onderbewuste processen weer helemaal in balans. Je haalt de ruis uit je systeem die meestal veroorzaakt wordt door veel gedachtes of negatieve gevoelens. Je wordt stiller vanbinnen en raakt weer sterk verbonden bent met je onderbuikgevoel en diepe weten. Je voelt je vrij en wat je te doen hebt en hoe jij werkelijk betekenis wilt geven aan je werk en leven, ontvouwt zich vanzelf.

 

WAT BEREIK JE?

De één vindt het plezier terug in de bestaande situatie terwijl de ander juist een concrete overstap maakt. 

Door dit traject:

  • doe jij blijvende positieve energie op
  • laat je het oude los
  • vind je een nieuwe balans
  • voel jij je comfortabel en kun je genieten
  • versterk jij je intuïtie
  • krijg je antwoord op ‘wat wil ik?’ en ‘waar ben ik goed in?’
  • ‘lukt het allemaal ook’ en haal je voldoening uit je werk en leven
  • weet jij wat je betekent voor je omgeving

Marleen is een geweldige, warme, inspirerende vrouw. Zij heeft mij laten inzien waar het leven echt om draait. Ik heb geleerd om de dingen te doen vanuit mijn buik/hart. Welk werk bij mij past, kwam daarna vanzelf. Marleen is heel bijzonder in haar manier van werken. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd. Ik leer steeds meer wie ik mag zijn en waar ik voor sta. Marleen is een groot voorbeeld en helpt mensen op een mooie, pure manier met veel geduld. Dank je wel voor dit geweldige Maak werk van je passie traject!

JORIEN ELBRINK

TRAJECT 

Niet alleen Beter ademen® maar meer ontspanning en bewustzijn helpen jou op een zachte, maar effectieve manier je doelen te bereiken. We vinden daavoor altijd een vorm die bij jou past. Je kunt kiezen voor individuele of groepssessies, of een combintie daarvan.

Wil jij onderzoeken of zo’n Maak werk van je passie traject wat voor jou is?

Bel (06-45 87 40 00), mail of neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Je krijgt een nieuwe kijk op je situatie en ontdekt wat bij jou past.

CONTACT