BETER ADEMEN
VERDIEPING 

‘Beter ademen’ brengt je terug naar je natuur.

Tijdens de tweedaagse Verdieping ervaar je de methode ‘Beter ademen’ in zijn totaliteit. Je zet stappen om jouw persoonlijke doel, vraag of verlangen waar te maken. Je leert beter ademen en krijgt nieuwe, eenvoudige oefeningen aangereikt die je energie geven, helpen ontspannen, je hart openen en je bewustzijn terstond verruimen.

“De Verdiepingsweekenden hebben mij heel veel dichter bij mezelf gebracht. Ik voel me vrijer en lichter.”

Waar in de basistraining voornamelijk het fysieke aspect centraal stond, kijk je nu naar je hele zelf. Je leert je gedachten verstillen en die rust ook behouden in je dagelijks leven. Dat geldt ook voor je energieniveau. Je werkt niet alleen aan het opladen van je batterij, maar wilt deze ook gevuld houden. Daarvoor is je ademhaling belangrijk, maar op zichzelf alléén niet toereikend. Een duurzaam effect vraagt ook bewustzijn op mentale processen in jezelf.

 

 

 

DOEL

In de Verdieping kijken we verder dan het fysieke aspect van de ademhaling en werken we ook aan persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Je krijgt handvatten aangereikt om spanning of oude ballast los te laten, lichamelijke of mentale blokkades te doorbreken en een stap te zetten naar bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, goede keuzes maken, je passie vinden, betere intuïtie, beter slapen, omgaan met gevoeligheid, emotionele balans, fijnere relaties, gevoel van vrijheid, minder pijn en meer voldoening.

VERDIEPINGSTRAJECT
Wil je meer uit jezelf halen of ben je iemand die zich graag steeds verder ontwikkelt, dan is het Verdiepingstraject waarschijnlijk koren op je molen. De innerlijke rust en vrijheid brengen je verder.  Ook voor vraagstukken die al langere tijd spelen is dit traject, dat bestaat uit drie weekenden, een goede optie om de werkelijke oplossing te vinden. Onderdeel van en voorafgaand aan dit traject hebben we een gesprek voor meer zelfinzicht en om persoonlijke doelen te formuleren. Samen waarborgen we dat je die doelen ook bereikt.

 

INFO 

2019 | 1 – 2 februari | 8 – 9 maart  |  29 – 30 maart | 31 mei – 1 juni | 6 – 7 september | 4 – 5 oktober | 29 – 30 november
Locatie: Isis Sofia in Dalfsen of Sterrenland in Twello

Vrijdag 10:00 – 21.30 uur en zaterdag 10:00 – 17.00 uur

€ 425,00  incl. 21 % btw., lunch, diner en avondprogramma.

Combinatie korting
Boek jij in één keer de Basistraining en een Verdiepingsweekend, dan ontvang je een korting van € 25,-. Je ervaart in deze drie trainingsdagen wat de Methode Beter ademen voor jou kan beteken.

Verdiepingstaject 
Wil je een duurzame verandering in jezelf of je leven aanbrengen, dan kan een Verdiepingstraject je mogelijk helpen. In dit traject volg je twee of drie Verdiepingsweekenden, vaak in combinatie met twee of drie individuele sessies. Dit traject wordt op jouw behoeften afgestemd. De prijs per Verdiepingsweekend daalt naar mate je er meerdere volgt. Ben jij nieuwsgierig of zo’n traject bij jou past? Maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

CONTACT 

X
X