MASTERCLASS
COACHING & HEALING 

2 – 7 november 2020, Terra Nova, Zuid-Frankrijk 

Ga mee de diepte in en kom genieten. In deze retraite laten we het lichaam spreken en de ademhaling voor je werken. Maar dat niet alleen. Je krijgt ook een speelse methode aangereikt die je natuurlijke kracht vergroot. Zo versterk je bijvoorbeeld het zelfbeeld en maakt twijfel plaats voor vertrouwen. Het gevolg hiervan is meer rust en ontspanning.

De taal van het lichaam staat in deze masterclass centraal. Want zoals de ogen de spiegels van de ziel zijn, zo reflecteert bijvoorbeeld je houding het onderbewuste. Je kunt ook door middel van de ademhaling waarnemen welke gedachtes en gevoelens iemands leven kleuren. Vervolgens kun je door meer (adem)ruimte te maken het lichaam steeds verder openen. Dit brengt jouw proces van diepe ontspanning en zelfrealisatie op gang.

Onze potentie is onmetelijk groot. Hoe dieper je ontspant, des te jij uit de verf komt

Natuurlijke kracht
Als je meer in je natuurlijke kracht wilt staan, kom dan naar deze masterclass. Je ondergaat het proces eerst zelf om het daarna te leren doorgeven aan anderen. Daarom is deze week zowel geschikt voor professionals als voor mensen die een belangrijke stap in hun eigen ontwikkeling willen maken. Het is prettig als je op persoonlijk vlak al wat voorwerk hebt gedaan.

WAT DOE JE?

 • Adem- en lichaamswerk, meditatie, gronden en bewegen
 • Waarnemen, vragen, luisteren, volhouden en doorgronden
 • Werken met energie, beelden, intenties en intuïtie
 • Chillen, vuur maken, wandelen, lekker eten

WAT LEER JE?

 • Het hoofd tot rust brengen
 • Levensenergie opwekken en liefde laten stromen
 • Jezelf doorzien
 • Non verbaal waarnemen en helpen helen
 • Verbinden van de masterclass en zelfrealisatie in het dagelijks leven

waar?

Een hoog energetische plek in Zuid-Frankrijk, op prachtig terrein, met moestuin, paarden, meertje, uitzicht en schone lucht.

Terra Nova Center
Domaine Denis
11270 Saint Gauderic
Frankrijk

Neem een kijkje: https://terranova.center/

data

2 – 7 november 2020

maandag 18.30 –  zaterdag 13.30 uur

Marleen is een liefdevolle en zeer kundige trainer. Haar kennis en ervaring strekt ver. Ze weet exact de vinger op de juiste plek te leggen. Ik ben haar zeer dankbaar voor het ontwikkelen en tevens helder en vol vertrouwen overdragen van al haar kennis.”

Marieke Koesveld

voor wie?

 • Verlang je naar meer innerlijke vrijheid en natuurlijke kracht?
 • Werk je graag met ademhaling, energie en beweging?
 • Boeit de taal van het lichaam en het onderbewuste jou?
 • Wil jij je werk of praktijk een boost geven? Nieuwe keuzes maken, je talenten versterken of verrast worden door je helende vermogens?

Resoneer je positief op één of meer van bovenstaande vragen, dan is deze masterclass jou op het lijf geschreven.

OPLEIDING OF MASTERCLASS?

In Nederland kun je de Opleiding Methode Beter ademen® volgen. Deze opleiding leert je in de eerste plaats anderen naar meer rust, energie en harmonie begeleiden. Bovendien ontdek je snelwegen om het zelfhelend vermogen, de intuïtie en introspectie op gang te brengen. De Masterclass in Frankrijk accentueert daarentegen vooral transformatie- en helingstechnieken op bewust en onderbewust niveau.

“Door met het lichaam te werken maak je het onderbewuste bewust”

De Opleiding en Masterclass staan op zichzelf. Ze vullen elkaar aan en zijn los van elkaar te volgen.

De Masterclass coaching en healing was één van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven tot nu toe. Alles kwam vanuit het hart en ging terug naar de essentie.”

Joost van der Helden

OVER MARLEEN

Heb je eerder met Marleen gewerkt dan weet je dat zij met haar eigen, originele technieken direct naar de essentie gaat. Haar werkstijl is licht en gracieus. Marleen ontwikkelde de methode De Methode Beter ademen® als een volledige transformatie- en helingsmethode. Het is een snelweg naar innerlijke rust en zelfrealisatie. Zij is de ervaringsdeskundige en weet het werk te koppelen met je dagelijkse leven. Na 25 jaar in het vak en heeft Marleen niet alleen duizenden mensen getraind in de methode Beter ademen®, maar ook honderden mensen begeleid in een waarachtig transformatieproces.

VOORBEREIDING

Voorafgaand aan de masterclass nodigt Marleen je uit om samen naar je doelen, verwachtingen en achtergrond te kijken. Bel of mail Marleen voor een intake.

INVESTERING

Naar draagkracht  € 850,-  |  € 1.025,-  |  € 1.250,-  incl. BTW.
Deze masterclass kost € 1.250,-  Naast je verblijf op deze fijne plek met heerlijke maaltijden krijg je hiervoor ook nieuwe kennis en vaardigheden en een bijzonder en diepgaand transformatieproces. Om dit voor meer mensen mogelijk te maken zijn er enkele plekken beschikbaar voor € 850,-  In overleg met Marleen kun je hier gebruik van maken.

Het bedrag is inclusief: 

 • 5 daagse training
 • 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer* (éénpersoonskamer € 100,-)
 • Heerlijke maaltijden
 • Gebruik van alle faciliteiten van Terra Nova (zwembad, sauna, linnengoed etc.)

Vervoer
Aanbevolen vlucht :
Maandag 2 november om 14.20 uur (KLM Amsterdam-Toulouse)
Zaterdag 7 november om 18.05 uur (KLM/Toulouse-Parijs-Amsterdam)
Aansluitend gemeenschappelijke transfer heen en terug Vliegveld – Terra Nova: € 70,-

 

 

MEER INFORMATIE? 
Heb je interesse in dit programma? Leg dan contact met Marleen via 06-45874000, of het contactformulier hiernaast.

 

 

CONTACT 

X
X