MASTERCLASS
COACHING & HEALING 

Voor je persoonlijke of professionele ontwikkeling

6 daagse training van 4 tot 9 november 2019, Terra Nova, Zuid FrankrijkLaat het lichaam spreken

“Laat het lichaam spreken” is de leus die centraal staat in deze masterclass. De lichaamshouding vertelt bijvoorbeeld wat over iemands zelfvertrouwen. En zoals de ogen de spiegels van de ziel zijn, zo reflecteert de ademhaling het onderbewuste. Daarom kun je door middel van de ademhaling leren ontdekken, welke gedachtes en gevoelens iemands leven kleuren. Dientengevolge vind je zonder een woord te zeggen de informatie die je nodig hebt om jezelf of anderen naar innerlijke vrijheid en zelfrealisatie te begeleiden.

In deze masterclass ontdek je hoe bovengenoemde principes werken. We laten het lichaam spreken en jij leert die taal verstaan. Maar dat niet alleen. Je leert van daaruit ook transformatie- en helingstechnieken toepassen die leiden naar innerlijke vrijheid en zelfrealisatie. Zo ontdek je bijvoorbeeld, hoe je op universeel niveau het vertrouwen vergroot, zelfbeeld versterkt en liefde laat stromen. Dit heeft een heerlijke ontspanning en diepe rust tot gevolg. Zowel voor jezelf als voor de mensen waar je mee werkt.

“Onze potentie is onmetelijk groot. Hoe dieper je ontspant, des te meer je uit de verf komt”

Je ondergaat de transformatie- en helingstechnieken van deze masterclass eerst zelf. Pas daarna ben je namelijk in staat om ze door te geven aan anderen. Daarom is deze masterclass zowel geschikt voor professionals als voor mensen die een belangrijke stap in hun eigen proces willen maken. Wel is het fijn dat je op persoonlijk vlak eerst wat voorwerk hebt gedaan.

METHODE BETER ADEMEN®

Beter ademen® is in deze masterclass de drager van de hierboven beschreven processen. Deze methode kent immers een regulerend als transformerend effect hebben. In de eerste stappen krijg je immers handvatten voor meer rust, gezondheid en harmonie terwijl de stappen daarna juist oefeningen aanreiken die het lichaam tot op celniveau openen en in transitie brengen. Tot slot voltooi je in de laatste stap het transformatieproces. Daartoe leer je bijzondere energetische oefeningen die je onderbewuste beïnvloeden. Zodoende ervaar je vanzelf vertrouwen en liefde. Tegelijkertijd wordt de verbinding met het hogere bewustzijn versterkt. Al met al wordt het gezonde deel in jou steeds groter en sterker en zal alles wat jouw innerlijke vrijheid belemmert worden overschaduwd. Dit heeft tot gevolg dat de weg naar zelfrealisatie zich opent.

“Een mens verandert pas echt als zowel zijn bewuste als onderbewuste processen worden verlicht”

Opleiding of Masterclass?
In Nederland kun je de Opleiding Methode Beter ademen® volgen. Deze opleiding tot ademcoach leert je in de eerste plaats anderen naar meer rust, energie en harmonie te begeleiden. Bovendien ontdek je snelwegen om het zelfhelend vermogen, de intuïtie en introspectie op gang te brengen. De Masterclass in Frankrijk accentueert daarentegen vooral transformatie- en helingstechnieken op bewust en onderbewust niveau.
De Opleiding en Masterclass staan op zichzelf en zijn dus helemaal los van elkaar te volgen.

DE VRAAG

 • Boeit de kracht van ademen jou, evenals lichaams- en energiewerk en (onderbewuste) processen?
 • Ben je geïnteresseerd in het waarachtig oplossen van belemmerende patronen?
 • Wekken vernieuwende (zelf)helingstechnieken je nieuwsgierigheid?
 • Wil jij je werk of praktijk wel een boost geven? Je talenten versterken of verrast worden door je helende vermogens?
 • Ben je klaar met aanmodderen en voel je de behoefte om lichter te leven? En wil je anderen daar ook in meenemen

Resoneer je positief op een paar van bovenstaande vragen, dan is deze masterclass jou op het lijf geschreven.

“Als we het gezonde deel gestaag laten groeien, worden belemmerende patronen vanzelf overschaduwd. Daardoor hebben zij al gauw geen vat meer op ons. Zo worden we innerlijk vrij en is zelfrealisatie een feit”

Voor wie?
Deelnemers komen vanuit allerlei achtergronden. Denk daarbij aan HR, sport- of life-coaching, fysio-, ergo- of oefentherapie en logopedie. Maar ook bijvoorbeeld leidinggevenden uit de technische sector of mensen op zoek naar een carrière switch, voelen zich hier op hun plek.

“Vroeger gingen we graven om onszelf te bevrijden. Maar inmiddels weten we dat als je diep ontspant en je hart volgt, zelfrealisatie vanzelf komt”

 

 

WAT DOE JE?

 • Je telefoon verstoppen
 • Adem- en lichaamswerk, meditatie, oersterk gronden en bewegen
 • Waarnemen, vragen, luisteren, volhouden en doorgronden
 • Werken met energie, beelden, intenties en intuïtie
 • Ontspannen, chillen, vuur maken, wandelen, lekker eten

WAT LEER JE?

 • Het hoofd tot rust brengen en het lichaam activeren
 • Levensenergie opwekken en liefde laten stromen
 • Non verbaal waarnemen en die informatie in een positief kader plaatsen
 • Jezelf en anderen doorzien en helpen helen
 • Transformatie- en helingstechnieken die leiden naar innerlijke vrijheid en zelfrealisatie
 • De brug slaan tussen de activiteiten in de masterclass en het dagelijks leven

OVER MARLEEN

Heb je eerder met Marleen gewerkt dan weet je dat zij met haar eigen, originele technieken direct naar de essentie gaat. Haar werkstijl is licht en gracieus. De Methode Beter ademen® is een snelweg naar innerlijke rust en bewustwording. Haar transformatietechnieken in het onderbewuste leiden naar heling tot in de kern. Marleen is ervaringsdeskundige en weet het werk te koppelen met je dagelijkse leven. Zij zit bijna 25 jaar in het vak en heeft niet alleen duizenden mensen getraind in de methode Beter ademen®, maar vooral ook honderden mensen begeleid in een waarachtig transformatieproces.

VOORBEREIDING

Voorafgaand aan de masterclass heb je de Basistraining Beter ademen® gevolgd en samen met Marleen je doelen, verwachtingen en achtergrond gecheckt.

MEER INFORMATIE? 
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de Masterclass? Neem contact op met mij.

Marleen 06 45 87 40 00 of mail@marleenvandenhout.nl

Inschrijven via https://www.marleenvandenhout.nl/agenda/

 

 

CONTACT 

X
X