MASTERCLASS
RETRAITE

2 – 7 november 2020, Terra Nova, Zuid-Frankrijk 

Ga mee de diepte in en kom genieten. In deze retraite laten we het lichaam spreken en de adem voor je werken. Maar dat niet alleen. Je krijgt ook een speelse methode aangereikt die je natuurlijke kracht vergroot. Daardoor maakt bijvoorbeeld twijfel plaats voor vertrouwen en ervaar je meer rust en ontspanning.

Het lichaam staat in deze masterclass centraal. Door innerlijk ruimte te scheppen, stil te worden, spanning los te laten en in te tunen op wat je voelt, bladderen oude verflaagjes af en versterk je je eigen kleur. Je vertrouwt op je intuïtie en ervaart je wie je echt bent.

Onze potentie is onmetelijk groot. Hoe dieper je ontspant, des te meer er uit jou tevoorschijn komt.

Natuurlijke kracht
Als je graag voluit in je natuurlijke kracht en talenten wilt staan, kom dan naar deze masterclass. Deze week is zowel geschikt voor professionals als voor mensen die een belangrijke stap in hun eigen ontwikkeling willen maken. Het is prettig als je op persoonlijk vlak al wat voorwerk hebt gedaan.

 

WAT DOE JE?

 • Adem- en lichaamswerk, meditatie, gronden en bewegen
 • Waarnemen, vragen, luisteren, doorgaan en doorgronden
 • Werken met energie, beelden, intenties en intuïtie
 • Chillen, vuur maken, wandelen, lekker eten

WAT LEER JE?

 • Het hoofd tot rust en lichaam in ontspanning brengen 
 • Levensenergie opwekken en liefde laten stromen
 • Jezelf doorzien en versimpelen
 • Non verbaal waarnemen en helpen helen
 • De kwaliteiten van de Masterclass verbinden met het dagelijks leven

WAAR?

Een hoog energetische plek in Zuid-Frankrijk, op prachtig terrein, met moestuin, paarden, meertje, uitzicht en schone lucht.

Terra Nova Center
Domaine Denis
11270 Saint Gauderic
Frankrijk

Neem een kijkje: https://terranova.center/

DATA

2 – 7 november 2020

maandag 18.30 –  zaterdag 13.30 uur

De Masterclass is voor mij een onvergetelijke, intense week geweest vol met nieuwe ervaringen. Het heeft mijn persoonlijke ontwikkeling, ‘de zoektocht naar mezelf’ in werking gezet op een manier die ik van te voren niet had verwacht. Ik kijk er op terug alsof veschillende ‘puzzelstukjes’ zich geroepen voelden om bewust te worden, en de patronen of overtuigingen die daar in zaten klaar waren om healing te ontvangen en liefdevol getransformeerd te worden. Vervolgens in mijn dagelijks leven na de retreat, werden de patronen en overtuigingen heel duidelijk zichtbaar en kon ik zelf de ‘vernieuwde puzzelstukjes’ op de juiste plek leggen. In Frankrijk is er intern, in mij, in mijn lichaam een proces begonnen en het doorlopende effect, hoe alles op zijn plaats valt (en nog steeds aan het vallen is) daar ben ik Marleen heel dankbaar voor. 

Marjolein Broch

VOOR WIE?

 • Verlang je naar meer innerlijke vrijheid en natuurlijke kracht?
 • Werk je graag met ademhaling, energie en beweging?
 • Boeit de taal van het lichaam en het onderbewuste jou?
 • Wil jij je werk of praktijk een boost geven? Nieuwe keuzes maken, je talenten versterken of verrast worden door je helende vermogens?

Resoneer je positief op één of meer van bovenstaande vragen, dan is deze masterclass jou op het lijf geschreven.

OPLEIDING OF MASTERCLASS?

In Nederland kun je de Opleiding Methode Beter ademen® volgen. Deze opleiding leert je in de eerste plaats anderen naar meer rust, energie en harmonie begeleiden. Bovendien ontdek je snelwegen om het zelfhelend vermogen, de intuïtie en introspectie op gang te brengen. De Masterclass in Frankrijk accentueert daarentegen transformatie- en helingstechnieken op bewust en vooral ook onderbewust niveau.

Door met het lichaam te werken, word je bewust van het onderbewuste. Door vervolgens het onderbewuste te verlichten, ervaar jij (weer) wie je van nature bent.

De Opleiding en Masterclass staan op zichzelf. Ze vullen elkaar prachtig aan en zijn los van elkaar te volgen.

De Masterclass retreat heb ik gevolgd als aanvulling op de opleiding Methode Beter Ademen. Een week VOOR mijzelf en werken AAN mijzelf. Samen met een mooie groep mensen maakte ik in korte tijd grote stappen. Met ademtechnieken, gesprekken, dansen, zwemmen, transformatie oefeningen en zelfreflectie kom je op lagen waar je niet bewust van bent. Na deze week ben je en voel je je een ander mens en weet je waar je kracht ligt en hoe je anders in je leven kan staan.

Als ademtrainer is de Masterclass een verdieping van de geleerde technieken en een eye opener wat er allemaal mogelijk is. Maar zonder opleiding gevolgd te hebben is dit een mooi cadeau wat je jezelf kan geven. Los van alle dagelijkse beslommeringen krijg je antwoorden op vragen en verlies je blokkades waarvan je misschien niet eens wist dat je die had.

De mooie locatie en omgeving van Terra Nova, het heerlijke eten en de geweldige kunde van Marleen maken dat ik zeker zo’n week nog een keer zou kunnen doen. Want je bent nooit uitgeleerd over jezelf.

Debby Rummens

OVER MARLEEN

Heb je eerder met Marleen gewerkt dan weet je dat zij met haar eigen, originele technieken direct naar de essentie gaat. Haar werkstijl is licht en gracieus. Marleen ontwikkelde de methode De Methode Beter ademen® als een volledige transformatie- en helingsmethode. Het is een snelweg naar innerlijke rust en zelfrealisatie. Zij is ervaringsdeskundige en weet het werk te koppelen met je dagelijkse leven. Na 25 jaar in het vak heeft Marleen niet alleen duizenden mensen getraind in de methode Beter ademen®, maar ook honderden mensen begeleid in een waarachtig transformatieproces.

VOORBEREIDING

Voorafgaand aan de masterclass nodigt Marleen je uit om samen naar je doelen, verwachtingen en achtergrond te kijken. Bel of mail Marleen voor een intake.

INVESTERING

Naar draagkracht  € 875,- (2 plekken)  |  € 1.050,-  |  € 1.275,-  incl. BTW.
Deze masterclass kost € 1.275,-  Naast je verblijf op deze fijne plek met heerlijke maaltijden krijg je hiervoor ook nieuwe kennis en vaardigheden, een bijzonder en diepgaand transformatieproces en zorgvuldige nazorg. Om deze retraite voor meer mensen mogelijk te maken is er een gereduceerd tarief van € 1050,- mogelijk en zijn er ook twee plekken beschikbaar voor € 875,- voor mensen met een zeer laag inkomen.  In overleg met Marleen kun je hier gebruik van maken.

Het bedrag is inclusief: 

 • 5 daagse training
 • 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer* (éénpersoonskamer + € 100,-)
 • Heerlijke maaltijden
 • Gebruik van alle faciliteiten van Terra Nova (zwembad, sauna, linnengoed etc.)

Vervoer
Carpoolen met deelnemers of vliegen:
Aanbevolen vlucht :
Maandag 2 november om 14.20 uur (KLM Amsterdam-Toulouse)
Zaterdag 7 november om 18.05 uur (KLM/Toulouse-Parijs-Amsterdam)
Aansluitend gemeenschappelijke transfer heen en terug Vliegveld – Terra Nova: € 70,-

 

MEER INFORMATIE? 
Heb je interesse in dit programma? Leg dan contact met Marleen via 06-45874000, of het contactformulier hiernaast.

 

 

CONTACT 

X
X