Omslagfoto boek: Ademen tot in je ziel

ADEMEN TOT IN 

JE ZIEL

‘Ademen tot in je ziel’ neemt je al ademend mee in een proces dat jou steeds dichter bij jezelf brengt en je levensvreugde vergroot. Een proces dat de lagen in jou in beweging brengt. Alle lagen, tot op zielsniveau.

Adem, je sleutel naar ontspannen leven.”

Als je leert spelen met je adempatroon, voorzie je je lichaam op elke plek van meer zuurstof. Dit maakt je kalm en helder. Je krijgt ruimte om aan jezelf te sleutelen op bewust en onderbewust niveau. Je adem is de basis voor ontspanning, innerlijke rust en zelfvertrouwen. Om dat te bereiken is het essentieel om te stoppen met ademhalen, en te starten met Ademen tot in je ziel.

€ 22,50
Ook beschikbaar als luisterboek (ingesproken door Marleen)

START VANDAAG MET 
ADEMEN

In Start vandaag met ademen (+10.000 exemplaren verkocht) geven Marleen van den Hout en Robert Bridgeman  je alle tools om met een nieuwe ademmethode je levenskwaliteit te optimaliseren. Ademspecialisten als Iceman Wim Hof, de Oekraïense wetenschapper Buyteko en sportcoach Koen de Jong hebben ieder hun eigen invalshoek. Dit boek beschrijft de eenvoudige techniek die je onder al deze technieken kunt leggen om ze nog krachtiger te maken.

 

“Adem is één van de meest onderschatte middelen om het beste uit jezelf te halen”

 

‘Start vandaag met ademen’ beschrijft vooral de fysieke en fysiologische achtergrond en wetenschappelijke onderbouwing van Het Nieuwe Ademwerk® (voorheen Beter ademen®) en geeft een eenvoudige handleiding om zelf te oefenen. Je ontdekt daarmee ook hoe je specifieke klachten zoals slecht slapen, migraine, hyperventilatie, concentratie- of vermoeidheidsproblemen oplost en sportprestaties verbetert.

 

€ 20,00

 

Omslag Boek: Start vandaag met ademen
Ik wil jou zo graag een compliment geven omdat je echt iets moois en (relatief) makkelijks op de wereld hebt gebracht, voor de mensen, wat direct helpt. Ik wil dit zeggen omdat ik zo ontzettend veel methoden heb ondergaan en geleerd. Zelfs mediteren lukt mij niet iedere dag maar dit wel!
Chanti Tel

Dit boek is het beste cadeau, wat je kunt krijgen of geven, want ademen doen we allemaal en heel veel mensen (incl.ikzelf) doen dit verkeerd. Met behulp van de inzichten, toelichtingen en (eenvoudige) oefeningen uit dit boek, kan iemands leven enorm worden verbeterd en zouden de ziektekosten een stuk omlaag kunnen.

Vathilje