1 op 1
VIP-dagen

Ademen en Het Nieuwe Ademwerk® heeft je interesse, maar je agenda is te vol, je hoofd te druk en/of deelname in een groep niet passend of is te kwetsbaar.

Voor deze situatie bestaan de 1 op 1 VIP-dagen. Een compact programma om weer op adem te komen en jezelf op een dieper niveau te leren kennen. Individueel en op dagen die jou het beste uitkomen. Elke keer plannen we een dagdeel of een hele dag, zodat je per keer een flinke stap kunt maken.

executive programs

OP ADEM KOMEN

Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Dat je de regie ergens bent verloren? Maar heb je tegelijk ook een goede baan, kan je veel aan of presteer je (nog steeds) op hoog niveau? Er is onbalans ontstaan. Je kunt en doet veel, maar ondertussen wil je heel graag weer op adem komen en je diepgaand bezinnen op jezelf. Alles lijkt goed te gaan, maar tegelijk is dat precies je vraag: Hoe gaat het echt?

EEN LAAG DIEPER

Het is tijd om je te bezinnen op vragen als: Waar sta ik? Ik merk dat ik hoog adem maar wat doe ik daaraan? Hoe vind ik de uitknop in mezelf? Hoe kom ik van mijn stressklachten af en verminder ik de spanning in nek en schouders? Hoe kan ik beter slapen? Hoe kan ik anderen beter meenemen in mijn snelle denken, praten of ideeën? Hoe kom of blijf ik dichter bij mezelf?

Hoe verhoud je je tot je lijf en haar/zijn signalen? Wat doe je met je eigen emoties? Anderen aanvoelen is één, maar jezelf aanvoelen en weten wat er nou eigenlijk echt gebeurt is twee. Je bent eraan toe één of meerdere lagen dieper te gaan. Hoe begrijp je meer van jezelf en anderen? Hoe worden je relaties diepgaander? Hoe krijg je dieper contact met jezelf?

lichter leven resultaten

Marleen is een bijzondere coach. Zij weet de goede vragen te stellen, anders dan ik ooit eerder meemaakte. Ze legt dingen bloot die ik me niet realiseerde, terwijl het achteraf zo vanzelfsprekend lijkt. Het ademen heeft daar ook een belangrijke rol in gespeeld.

Marcel (Accountantskantoor)

Marleen heeft mij erg goed geholpen om in complexe situaties mijn rust te behouden en en te gaan begrijpen wat er werkleijk speelt. Dat werkt door in de manier van leiding geven en in de privésfeer. Het werk dat Marleen doet is eigenlijk altijd en overal nodig. 

Therese (Onderwijsorganisatie)

RUST IN JE HOOFD

Meer rust in je hoofd geeft meer ruimte voor diepgaande reflectie. Je kunt dan door je vaste of bekende gedachtepatronen heen kijken. Waarachtige stilte, niet die van de adem even vasthouden, geeft ruimte voor je onderlagen, je diepe intuïtie en onverwachte ideeën die je idealen dienen. Je werkelijke kracht, talenten en invloed komen mogelijk meer tot hun recht als je vertraagt en jezelf de ruimte geeft waarachtig te doorvoelen wat er allemaal gebeurt. Je laat je onderbuikgevoel /diepe intuïtie meespreken.

Het is tijd om af te remmen, je innerlijke rust te vergroten en van daaruit je activiteit weer op te pakken. Niet alleen vanuit je ratio, maar vanuit je hele zelf (al je lagen). Het is tijd om op gezette momenten uit te stappen om briljanter terug te komen.

LEVEN EN WERKEN VAN BINNENUIT

Je kunt vanuit verschillende ‘registers’ verantwoordelijkheid dragen. Mogelijk ben je bekend met de diverse methoden van leidinggeven. Of het nou om leiding in werk, gezin, relatie of puur jezelf gaat, er zijn altijd meerdere wegen die naar Rome leiden. Zo zijn er ook verschillende vormen van verbinden met jezelf om van daaruit te verbinden met anderen. Je gaat de switch maken van moeten en denken, naar verbinden vanuit diep vertrouwen. Naar het voorbeeld zijn voor anderen, van binnenuit, omdat je helemaal jezelf bent. Je ontplooit jezelf met een nieuwe twist; innerlijke rust, vertrouwen en natuurlijke geruststelling. Je gaat waarachtig voorleven en dat wordt als vanzelf nageleefd.

HOE WE WERKEN

 • We werken met adem, klein lichaamswerk (gewoon op de stoel) en brengen je adempatroon naar kalmte en rust. Hierdoor ontstaat een begin van meer balans in jezelf en kom je bij je diepere vertrouwen.
 • Je voert spanning uit je lichaam af. Vervolgens onderzoeken we je vraag/vragen op diepere lagen.
 • We ademen en praten, doen en ervaren.
 • Je begrijpt de toedracht van wat er gebeurt en gebeurd is.
 • Je verheldert waar je naartoe wilt, en samen zorgen we dat je daar komt.

WAT JE LEERT/DOET

 • Jezelf ontspannen
 • Jezelf opnieuw kennen, op diepere lagen/dieper level
 • Waar je spanningen vandaan komen
 • Een nieuwe balans vinden op velerlei vlak: vooral in loslaten en inspannen.
 • Uit situaties te stappen om briljanter terug te komen
 • Anderen te laten zonder iets van ze te willen en hen dan toch te bereiken
 • Hoe je je uitknop vindt en nieuwe frisse energie opbouwt

VIP-DAGEN IETS VOOR JOU?

 • Je voelt je te kwetsbaar voor deelname in een groep door bijvoorbeeld je maatschappelijke positie of wat voor reden dan ook
 • Je hebt een te volle agenda waardoor de vaste programma’s niet in te plannen zijn
 • Je wilt afstand nemen om daarna vanuit nieuwe kracht en wijsheid in te stappen
Wil je jezelf verder ontwikkelen en positieve effecten ervaren? Onrust onder controle krijgen? Volg dan deze twee aaneengesloten verdiepingsdagen

PRAKTISCHE DETAILS

Kosten

Halve VIP-dagen kosten € 650,-  excl. btw. 
Hele VIP-dagen kosten € 1.250,- excl. btw.

Hiervoor krijg je:

 • Hele of halve dag individuele training en dieptesessies met Marleen
 • Maatwerk afspraken op momenten die jou goed passen
 • Lunch (bij een hele VIP-dag in Zwolle)
 • Toegang tot documentatie over Het Nieuwe Ademwerk® op de online leeromgeving
 • Een bijzonder diepgaande reis die doorwerkt in wie je bent, wat je doet en je hele zijn.

Afhankelijk van de locatie waarop we afspreken worden reiskosten in rekening gebracht. 

Zoek je een (deels) individueel programma in een andere prijscategorie dan de VIP-dagen? Kijk dan eens naar een Persoonlijk Traject.

Data en locaties

We plannen en werken tailor made. Na de eerste keer kunnen we inschatten hoeveel dagen of dagdelen nodig zijn om je doelen te bereiken. Doorgaans komt dat uit op vijf à zes halve dagen of vier hele dagen.

Onze afspraken vinden plaats in Zwolle, of desgewenst op een locatie naar keuze. Gemiddeld plannen we drie weken tot een maand tussen elke VIP-dag, zodat je kunt integreren wat je hebt geleerd.

Methode Beter ademen
Bel als je vragen hebt, je bent altijd welkom.
Marleen
06-45874000

AANMELDEN VIP-DAGEN