COACH
TRAINER 

Of ik nou voor een groep sta of met een enkeling in gesprek ben, ik werk altijd vanuit mijn diepe intuïtie en een rugzak vol met 20 jaar vakmanschap en ervaring.

Mijn expertise ligt in diepgaande kennis over de relatie tussen lichaam en geest, gedachten en gevoel, en bewuste en onbewuste processen in jezelf. Ik voel aan wat de gebeurtenissen die jij hebt meegemaakt met jou hebben gedaan en ontdek al gauw de dieper liggende oorzaken die jou ontkrachten.

Ik help je om je diepe intuïtie en inspiratie terug te vinden en te herontdekken we je echt bent. Dit voelt als thuiskomen en vormt de basis om je bestemming en geluk te vinden. Ik put daarbij uit verschillende methodes waaronder:

 

  • Psychosynthese en voice dialoque
  • Hypnose en regressie
  • Familie-opstellingen
  • Emotional freedom techniques (EFT)
  • Altazar Rossiter Methode
  • Wim Hof, Buteyko en andere ademmethodes
  • Stembevrijding en Emotioneel lichaamswerk
  • yoga, mindfulness en meditatie

KONINGIN VAN DE ADEM

Anderen noemen mij de Koningin van de adem. Daar ben ik blij mee. Ik onderzocht inderdaad talloze klassieke en moderne technieken uit de hele wereld die helpen om jou en je ademhaling in balans te brengen en je ware kracht te vinden. Ik haalde het beste uit alles en vulde aan wat ontbrak: slimme handgrepen en heldere kennis voor een lage, rustige ademhaling in rust en een volledige ademhaling bij inspanning.

Zo ontstond Beter Ademen met Marleen, een methode die in je drukke, westerse levensstijl rust, ontspanning en energie brengt.

AUTEUR 
SPREKER 

Om mijn kennis met jou te delen schreef ik met co-auteur Robert Bridgeman het boek Start vandaag met ademen. Je vindt hierin de achtergrond van Beter ademen en een handleiding om zelf te oefenen.

Maar lezen is één. Live ervaren is twee. Daarom deel ik mijn passie voor Beter ademen, Beter leven en Beter werken ook in levendige lezingen. Op grote en kleine podia leg ik uit én laat ik ervaren hoe je bijvoorbeeld tot intense rust komt of je zelfvertrouwen versterkt.

MARLEEN 
PRIVE 

Ik zoen al meer dan 30 jaar dezelfde jongeman. Ik schoot gewoon de eerste keer raak. We hebben een heerlijk gezin met vier prachtige kinderen en zijn allen gezegend met liefde en gezondheid.

Om mijn leven in balans te houden laat ik me vooral niet gek maken door druk van buitenaf. Ik reserveer tijd voor mezelf, neem het huishouden niet te nauw en kook simpel met verse producten. Ik vertrouw er op dat de kinderen goed voor zichzelf zorgen en geen rare dingen doen.

Soms vlieg ik er even tussenuit, naar Noorwegen. In de stilte en overweldigende natuur laad ik mijn batterij op. Ik dompel mij in het ijskoude meer, tuur in de wolken, snuif de schone lucht op en hervind mijzelf. Dan kom ik, soms al na drie dagen, als herboren thuis.

X
X