Opleiding Jaar 3

Jij en de wereld
In Jaar 3 maak je die beweging rond. Je leert het totale transformatieproces te doorzien en begeleiden. Dit is pas mogelijk als je het hele proces van binnenuit kent. Pas dan ben je klaar om de innerlijke transformatietechnieken (even origineel als het ademwerk) in je op te nemen en toe te passen. Je leert laag voor laag transformatie te brengen en aan te sluiten op de ander. Zodra je alles wat je leerde volledig doorleeft, lost het in je op. Je werkt dan vanuit de leegte, op je eigen manier en vanuit je authentieke zijn. Dan verschijnt de oeroude wijze in jou. Je hoger zelf plaatst, draagt en stuurt het proces waarbij de ander alles, maar dan ook alles zelf aangeeft. Jaar 3 is het jaar van de synergie.

We werken momenteel aan de nieuwe webpagina van jaar 3, meer informatie hierover volgt z.s.m. ook hier op de website. Wil je nu al meer weten? Neem dan gerust contact op.

Wil je jezelf verder ontwikkelen en positieve effecten ervaren? Onrust onder controle krijgen? Volg dan deze twee aaneengesloten verdiepingsdagen