persoonlijk
Transformatiejaar

Adem vanuit een stevige basis naar een lichter leven

Je hebt al veel gedaan om jezelf te ontwikkelen en meer uit je leven te halen. Toch voel je dat het nog beter kan. Dat je toch nog verlangt naar meer voldoening, innerlijke rust en diepe tevredenheid in jezelf. Misschien komt de gedachte ‘doe ik het wel goed?’ of ‘kan het leven niet iets gemakkelijker zijn?’ regelmatig in je op of zou je wel intenser willen genieten van alles wat er is.

Het kan zijn dat het je niet lukt je inzichten ook werkelijk te belichamen. Je weet het wel, maar doe je het ook? Je gedraagt je net iets anders dan je zou willen en bouwt spanning op. Je piekert of je gevoel slingert je heen en weer. Waarschijnlijk zitten dan de restjes van oude ervaringen en patronen jou nog in de weg. Je wilt opruimen, iets doorbreken, en weer helemaal zijn wie jij ten diepste bent. Het Persoonlijk Transformatiejaar brengt jou dit.

Je bent pas echt veranderd als je niet meer weet dat je ooit dat lastige issue had.

Diepgaand vernieuwen 

In het Persoonlijk Transformatiejaar ontdek je wie je bent, zonder alle butsen en deuken die je in je leven(s) hebt opgelopen. Je ontwikkelt een stevige basis en weet steeds weer terug te keren naar je authentieke zelf en te vertrouwen op je intuïtie én het het leven zelf. 

Herken je gedachten als: doe ik het wel goed, kan het leven niet iets gemakkelijker zijn of waarom krijg ik dit allemaal voor de kiezen? Houd het nou nooit op? Gaat het ooit lukken? Ja, het kan zeker lukken. Niet via een quick fix, maar wel door zorgvuldig, laag voor laag de belemmeringen in jezelf op te sporen en te vervangen door opbouwende patronen. Op elke laag: in denken, voelen én doen. In het bewuste én onderbewuste. Congruent, vanuit het ZIJN. Vanuit wie je van nature bent. 

En omdat jij jij bent, met je unieke geschiedenis, talenten en zielsmissie, sta ik (Marleen) tijdens het hele programma aan de zijlijn van je ontwikkeling. Ik volg je nauwgezet om te zorgen dat je niets wezenlijks overslaat of ongemerkt wegwimpelt. Zo zet je elke stap die nodig is om gezond en gelukkig te zijn van binnenuit. En elke stap om te ervaren wie je echt bent, wat je te doen hebt en hoe je steeds meer betekenis geeft aan je leven.

Methode Beter ademen
maak werk van je passie

De opbouw van het Transformatiejaar

Het programma van dit individuele ontwikkeltraject stel je samen met verschillende onderdelen: 

 • De tweedaagse Verdiepingen die je leren je innerlijke rust en vertrouwen te behouden en je hervonden vrijheid daadwerkelijk te integreren in je dagelijks leven. Je bouwt belemmerende patronen af en helpende patronen op. 
 • De Retraite Ademen tot in je ziel waarin je je afstemt en afgestemd leert blijven op je hogere zelf en het grote bewustzijnsveld. Dit zorgt ervoor dat alles in jou wat daar niet bij past loskomt en doorleefd kan worden. Zo maak je de weg vrij om je (eigen)liefde en innerlijke wijsheid te delen. 
 • De individuele dieptesessies helpen alle inzichten en losgelaten blokkades te plaatsen en het onderbewuste mee te nemen in het veranderingsproces. Deze sessies kunnen ook regressies, systemisch werk, voice dialogue, psychosynthese e.d. bevatten (Stap 8 van Het Nieuwe Ademwerk).

WAT JE LEERT

 • Je gedachten tot rust brengen
 • Diepe rust en stilte ervaren in jezelf en je dagelijks leven
 • Op je gevoel vertrouwen en intuïtie volgen
 • Dicht bij jezelf blijven en staan voor wie jij ten diepste bent
 • Meer verbinding en fijner contact in je relaties
 • Lekker slapen, fris opstaan, energiek de dag in en tevreden in bed stappen

WAT HET OPLEVERT

 • Een kalm, laag adempatroon is je gewoonte waar je altijd naar terugkeert 
 • Je weet wat je wilt en voelt wie je ten diepste bent
 • Je haalt diepe voldoening uit je leven en ervaart dat alles goed is zoals het is
 • Je ervaart dat eventuele tegenslagen de bedoeling zijn
 • Je vindt richting in je leven en wat je nodig hebt komt op je pad
 • Je volgt je hart, voelt je verbonden en vrij vanbinnen
 • Je ervaart een lichter leven
Team Spirit gezocht? Beter ademen helpt optimaal (samen)werken In onze prestatiegerichte samenleving zijn we massaal hoger gaan ademen. Zeker als we het druk hebben of spanning ervaren, schiet de adembeweging makkelijk omhoog. Maar juist als je goed wilt presteren of op zoek bent naar saamhorigheid, werkt dit averechts. Een lage rustige ademhaling daarentegen, ontspant en versterkt de intuïtie. Maar ook verbetert de concentratie en is meer vriendelijkheid, vertrouwen en openheid een gevolg hiervan.

‘Marleen van den Hout is mijn reddingsboei geweest. Al vanaf het moment dat ik haar voor het eerst sprak voelde ik, deze vrouw kan voor mij het verschil maken. Binnen no-time wist zij met de juiste vragen de wond bloot te leggen en mij te begeleiden naar heling. Ik had nooit kunnen dromen wat het Lichter leven Ontwikkeltraject voor mij heeft opgeleverd. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik sta weer in contact met wie ik ben. En ja, door de chaos van alledag laat ik me nog wel eens meevoeren, maar Marleen van den Hout gaf mij handvatten om elke keer weer terug bij mezelf te komen.’

Annic

Waarom werkt het zo goed?

Het Nieuwe Ademwerk helpt je op alle lagen van je bestaan. Je ontwikkelt eerst een stabiele basis van waaruit je beter kunt waarnemen wat er in en om je heen gebeurt. En wat daaronder gebeurt, en daaronder. Je opent je lichaam, beademt je cellen en laat vrijkomen wat je daarin vasthield. Je ervaart meer ruimte in jezelf en oude patronen worden overbodig. Je bouwt nieuwe gewoontes op, voorbij het mentale, vanuit je onderbuik en vertrouwend op een diepe weten. Stap voor stap merk je dat je steeds dichter bij jezelf bent en je helemaal vrij voelt. Dat je ongecompliceerd verbinding maakt met je omgeving en spontaan uit wat je waarneemt en er in je omgaat. Van gezellige grappen en kwetsbare items tot diepgaande wijsheid.  

De adem is een sleutel, maar jij bent de oplossing.
Met je hele zelf

Methode Beter ademen
Wil je jezelf verder ontwikkelen en positieve effecten ervaren? Onrust onder controle krijgen? Volg dan deze twee aaneengesloten verdiepingsdagen

Hoe werkt het praktisch?

Na een intake-sessie met Marleen doorgrond je beter wat het proces van je vraagt en zal geven. Van daaruit stellen we samen je programma op. Dat kan uitmonden in bijvoorbeeld:

 • Een Persoonlijk Transformatiejaar – LIGHT van drie keer een 2-daagse Verdieping afgewisseld met drie individuele diepte-sessies. (€ 1925,- ex btw)
 • Een Persoonlijk Transformatiejaar – ALL IN  bestaande uit drie keer een 2-daagse Verdieping, de Retraite en drie individuele diepte-sessies. (€ 3475,- ex btw)

Nadat je programma helder is, ontvang je een inschrijfformulier en een factuur voor het volledige Persoonlijke Transformatiejaar. Het is mogelijk het totaalbedrag in één keer te voldoen of in termijnen te betalen.

Als je twijfelt

Heb je al een Basistraining gedaan? Misschien zelfs ook al een tweedaagse Verdieping? Dan weet je diep vanbinnen of Het Nieuwe Ademwerk jou op het lijf geschreven is. En of het de bedoeling is dat je dit pad bewandelt. Als het je blijft trekken maar je kunt nog niet beslissen, steek dan je licht op bij Marleen. Bel of vul het contactformulier in voor een gratis telefoongesprek of  intake-sessie. Samen ademen we naar de plek waar jij je eigen antwoorden vindt. 

CONTACT